Responsabilitat Social Universitària

Recerca contra la Mutilació Genital Femenina

Recursos per a professionals

La Fundación Wassu posa a l'abast dels professionals diverses eines per tal de prevenir la Mutilació Genital Femenina. Dins de la documentació es poden trobar: Materials per la intervenció amb famílies i Manuals i Guies pels professionals que treballin la prevenció de la MGF.

Consulta tots els recursos per a professionals

Publicacions científiques

Des de la Fundación Wassu s'elaboren publicacions científiques per tal d'expandir el coneixement sobre la Mutilació Genital Femenina. Es dissenyen mapes de la MGF, es porta a terme investigació acadèmica, i es fan publicacions sobre aspectes socioculturals, sanitaris, legals i de drets humans, entre d'altres.

Consulta totes les publicacions científiques

Recerca aplicada

Els estudis que s'elaboren des de la Fundación Wassu combinen tècniques i mètodes qualitatius i quantitatius, amb l'objectiu d'aprofundir en el coneixement d'aquesta pràctica tradicional per a desenvolupar estratègies de prevenció i d'atenció contextualitzades, sostenibles i eficients.

Consulta les principals activitats de recerca

Centres de Recerca i Formació

Com a contribució principal, la Fundación Wassu-UAB alberga l'Observatori Transnacional de Recerca Aplicada a Noves Estratègies per a la Prevenció de la Mutilació Genital Femenina (MGF), que compta amb dos centres de recerca i formació: un a Espanya i un a Gàmbia.

L'equip, format per professionals de diverses ciències socials i professionals de la salut, fa recerca aplicada i activitats de formació a Espanya, promovent un enfocament preventiu respecte a la MGF.

Consulta tota la informació sobre els diferents centres de recerca i formació