Recerca i assessorament

La recerca a l'aula

La recerca a l'aula

Tatiana Montes, titulada del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB de la promoció 2014-2015, va publicar els resultats de la seva recerca, presentada com a treball de final de màster, al número 11 de la revista ROTUR. L'estudi versava sobre l'accessibilitat a les infraestructures de turisme d'esdeveniments a Barcelona.

Aquesta interessant investigació va rebre el reconeixement dels premis Red Intur, assolint la tercera posició d'entre els finalistes de diverses universitats que optaven als guardons a nivell de tota Espanya, ceremònia que es va celebrar el passat 2015 a la Universidad de Málaga.

Així mateix, i per segon any consecutiu, una altra estudiant del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments ha estat finalista als Millors Treballs de Final de Màster de Turisme d'Espanya del VI Fòrum RedIntur 2016. En aquesta ocasió es tracta de Daniela Sandoval, de la promoció 2015-2016, que ha estat escollida amb la seva recerca: "Percepción intermodal en el marketing experiencial aplicada a eventos: análisis de la conexión visual-olfativa".