Lucta

Descripció

El grup industrial Lucta és una empresa amb més de 60 anys d’experiència en el disseny, fabricació i comercialització d’aromes per a l’alimentació humana, fragàncies per a la llar i additius per a la nutrició animal. Amb seu a Montornès del Vallès, Lucta té filials a Estat Units, Brasil, Polònia, Xina, Mèxic i Colòmbia i comercialitza els seus productes a 60 països d’arreu del món.
 
Per tal d’incrementar la seva eficiència i competitivitat al mercat, Lucta basa el model de negoci en la recerca constant de nous productes així com la col·laboració i transferència tecnològica universitat-empresa.
 
Amb l’objectiu de satisfer aquesta necessitat d’innovació, el grup ha creat una nova Unitat d’Innovació d’Ingredients i Tecnologia que s’ha instal·lat a l’edifici MRB del Parc de Recerca UAB. En aquests laboratoris, Lucta desenvolupa estudis sobre nous ingredients complexos per a l’alimentació humana i/o animal, així com estudis de diferents formulacions i tecnologies d’encapsulació per protegir o alliberar aromes i fragàncies. 

Contacte

Adreça: Mòdul de Recerca B · Parc de Recerca UAB (Campus UAB · 08193 Bellaterra)

Web: http://www.lucta.com/