Relació amb el territori Un pol d'atracció de talent en un entorn d'excel·lència acadèmica i empresarial

Catalonian Innovation Triangle-CIT

Catalonia Innovation Triangle

Catalonia Innovation Triangle (CIT)

El Catalonian Innovation Triangle (CiT) agrupa els municipis de Rubí, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès amb una visió d'esdevenir un dels principals corredors europeus d'excel•lència empresarial, tecnològica, del coneixement i de la qualitat de vida.

S’ha acordat entre els tres municipis tot un seguit d'objectius amb la vocació de contribuir a fer de les ciutats un lloc millor per viure, treballar i desenvolupar-se, impulsar el creixement economic, millorar la qualitat de vida de les persones, impulsar la qualitat en la prestació de serveis, promocionar el territori a l'exterior i afavorir la cooperació.

En el marc del CiT s'hi troben un conjunt d'iniciatives amb marcada vocació comunitària, com són la candidatura de Sant Cugat a ser la seu del EIT - European Institute of Innovation and technology, així com la participació en diferents Knowledge Innovation Comunities (KICs).

El CIT representa la integració i desenvolupament de l’activitat econòmica, científica i tecnològica d’una àrea que comprèn, a dia d’avui, 200.000 habitants, 10.000 empreses i 90.000 treballadors; i on es genera el 3% de l’activitat econòmica de Catalunya. A la vegada, la presència dels 58.600 estudiants, 4.130 investigadors i 242 empreses de recerca el posicionen com un dels clústers en recerca i innovació amb més potencial del Sud d’Europa.