Sala de Revistes de la Biblioteca d'Humanitats

foto de la sala de revistes

 

La Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats està ubicada a l’edifici de la Facultat de Filosofia i Lletres i, com la resta de la Biblioteca, dona servei a les Facultats de Filosofia i Lletres, Ciències de l’Educació, Psicologia i Traducció i Interpretació. Comparteix espai amb el Digital Lab dels UAB Open Labs. 

El seu ús respon a finalitats acadèmiques en el marc de la docència reglada (grau, màsters i doctorats), la recerca (activitats puntuals organitzades per grups de recerca), la docència no reglada (formació del professorat i/o del PAS) i la transferència (activitats institucionals organitzades pels deganats i/o els departaments). Hi tenen cabuda activitats d’innovació docent, tallers, aprenentatge actiu, actes culturals, conferències, etc., adreçades a la comunitat universitària. 

Les activitats que s’hi duen a terme són de caràcter obert i volen fomentar la participació i col·laboració entre els membres de la comunitat universitària, i qualsevol usuari hi podrà participar quan així ho consideri. La Sala de Revistes és adient per acollir aquelles activitats que necessiten d'un equipament específic, com monitors, ordinadors portàtils o equipaments de vídeo i/o àudio.

Disposa de mobiliari modular i equipament audiovisual específic. Per a més informació consulteu la pàgina d'equipament.

Aforament màxim: 210 persones

Per fer una reserva de l’espai contacteu a través del següent formulari.

Per a més informació consulteu les Condicions d’ús.