FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

23/10/18
Programes Socials
Cartell dels UAB Games del 2018
El SAF destina els beneficis dels UAB Games al programa d’Acollida de la FAS
La festa de l’esport més solidària de la UAB celebra aquest any la segona edició. Els UAB Games, organitzats pel Servei d’Activitat Física (SAF), tindran lloc del 5 al 14 de novembre sota el lema Mens sana in corpore sano. El curs passat es van recaptar 3.995 euros que van ser destinats a programes de salut mental.
23/07/18
Programes Socials
Acte de cloenda del programa Mentoria Juvenil de Sabadell
Punt i final al programa de Mentoria Juvenil a Sabadell
La FAS finalitza la seva col·laboració amb el projecte després de dos anys de pilotatge i consolidació. Juntament amb l’Ajuntament de Sabadell i l’Institut Jonqueres, el programa de voluntariat universitari tenia l’objectiu d’incentivar els joves de secundària a continuar la seva trajectòria formativa.
20/06/18
Programes Socials
Foto de l'equip FAS davant la seu de la PAH
Finalitza el voluntariat amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca
Després de 6 anys, els voluntaris i voluntàries de la Fundació Autònoma Solidària s’acomiaden de la PAH. L’activitat, centrada en la recollida de dades per un fons documental, ha suposat un aprenentatge en valors i el desenvolupament d'habilitats com l'escolta activa i l'acompanyament.
19/06/18
Programes Socials
Inici del Campus Ítaca de la FAS
El 25 de juny torna el Campus Ítaca
Enguany 395 joves participaran en un dels programes estrella de la FAS. Durant els mesos de juny i juliol el Campus UAB obre les seves portes per motivar als adolescents en situació econòmica desfavorable i amb un bon rendiment acadèmic a continuar vinculats als estudis un cop finalitzin l’etapa obligatòria.
© 2020 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats