CONNECTA, la comunitat d'UAB Idiomes

Tàndem: cicle de cinema en versió original
 
Si esteu aprenent llengües amb una parella lingüística, o participeu al Programa Tàndem o feu un curs al Servei de Llengües no us ho podeu perdre! Dues vegades al mes es projectaran pel·lícules en versió original subtitulades en la mateixa llengua. En trobareu en anglès, alemany, francès i italià. És un cicle organitzat per l’Àmbit de Participació i el Servei de Llengües. Pot participar-hi la comunitat universitària de manera gratuïta. 
 
A més de la projecció de la pel·lícula, professorat del Servei de Llengües dinamitzarà un col·loqui on es podran resoldre dubtes i parlar sobre el film.
 
Consulteu el calendari i més informació de l’activitat en aquest enllaç
 
Tàndem: parlar en grup
 
Aquest espai de trobada informal us permet conversar amb altres companys en la llengua que vulgueu practicar. És una bona oportunitat per conèixer gent d’altres països i practicar el seu idioma. Les trobades es faran dos dimecres al mes, a les 15h a la Sala d’Actes de l’Edifici de Participació (al costat del cinema de la UAB).
 
Consulteu el calendari i més informació de l’activitat en aquest enllaç
 
 
Clubs de lectura 
 
El Servei de Llengües ha programat una sèrie de clubs de lectura en alemany (B2), anglès (B2 i C1) i francès (A2/B1) al llarg del curs acadèmic. Els clubs, gratuïts i oberts a tota la comunitat universitària, són de 10 hores presencials i consisteixen en la trobada a l'entorn d'una lectura per a la conversa en la llengua que es llegeix. És una activitat amb reconeixement acadèmic. 
 
Cal inscriure’s a l’activitat al Servei de Llengües (edifici B4). 
 
 
Per tenir més informació del Programa, ompliu aquest formulari

 

 

 

 

2018 Universitat Autònoma de Barcelona