Tallers Argó: 10 a la menos 9

Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10 a la menos 9

La Facultat de Ciències de la UAB, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB/CNM), es tornen a sumar al Festival de Nanociència i Nanotecnologia "10 a la menos 9"- 2019.El Festival 10 a la menos 9 és una activitat de divulgació de la Nanociència i la Nanotecnologia.

Al campus de la UAB us proposem una jornada, en què farem xerrades, tallers i visites a centres de recerca, adreçada a l'alumnat de secundària, a partir de 4t d'ESO.

Les visites a centres de recerca estan programades en dues hores diferents. Al formulari haureu de triar, primer quina hora preferiu i després quin centre voleu visitar. Si trieu les 9 fareu primer la visita al centre triat i després anireu als actes plenaris. Els grups que tinguin la visita a les 12, assistiran primer als plenaris i després aniran al centre escollit.
A cada centre hi anirà un màxim de 25 alumnes per sessió. Els centres possibles són:

- La Facultat de Ciències de la UAB. Taller Nano (visita - taller demostratiu)
- L'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) (visita - taller demostratiu)
- L'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) (visita - taller demostratiu)
- El Centre Nacional de Microelectrònica (IMB/CNM) (visita)

Programa

09.00 Recepció dels primers 4 grups i visita al centre escollit

10.15 Recepció dels altres 4 grups i

Actes plenaris

10.30 Conferència sobre alguna temàtica actual de la nanotecnologia
 

11.00 Taula rodona Per què formar-se en Nanociència i Nanotecnologia? Pregunta-li als nonotecnòlegs del present i del futur
Graduats i graduades en Nanociència i Nanotecnologia descriuran les seves trajectòries personals i  presentaran el seu tema d’investigació o professió actual.

12.00 Visita al centre de recerca o taller triats dels segons 4 grups

L'activitat és gratuïta.

Data: 11 d'abril de 2019
Lloc: Facultat de Ciències de la UAB
Les assignacions es faran per ordre d'inscripció, però de manera que hi hagi com a mínim un centre d'altes complexitats amb places adjudicades, si se n'ha inscrit algun.
 

La no assistència dels centres amb plaça, o avís sense marge de temps per poder assignar les places a un altre centre de la llista d'espera, es tindrà en compte a l'hora de donar places en properes activitats.