Benvinguts al Programa de Generació d'Idees!


El Programa Generació d'Idees contribueix a fomentar l'esperit emprenedor, la cultura de la innovació i donar suport a modelar les idees dels investigadors i doctorands de tots els àmbits científics del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El programa combina la formació teòrica i pràctica per tal que els investigadors coneguin com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d'una idea basada en la recerca que desenvolupen. A més a més, la formació que ofereix el curs pot ser de gran utilitat per a aquells investigadors que vulguin presentar-se a les convocatòries de projectes competitius de l'Horitzó 2020 i necessitin presentar un pla de negoci. 


La primera part del programa consisteix en diferents sessions creatives per generar idees i donar-les-hi forma. Un cop definida la idea, professionals del sector amb experiència en la creació i gestió d'empreses formen als participants sobre formes jurídiques, propietat intel·lectual, tècniques de presentació, finançament, etc. perquè aquests adquireixin els coneixements necessaris per a l'elaboració dels plans de negoci.


Per últim, el programa celebra un concurs on els participants presenten el seu projecte davant les diferents institucions i empreses que han patrocinat el programa i experts en valorització d'idees de negoci. D'entre tots els participants, es concedeixen 3 premis.

               
Primer
premi
Dotació econòmica en metàl·lic de 2.500 euros

Sis mesos d'incubació a l'edifici Eureka valorats en 1.500 euros

Segon
premi
Dotació econòmica en metàl·lic de 1.500 euros

sis mesos d'incubació a l'edifici Eureka valorats en 750 euros

Tercer
premi
Dotació econòmica en metàl·lic de 1.000 euros

Tres mesos d'incubació a l'edifici Eureka valorats en 750 euros