Presentació

Presentació de la Fira de la Innovació
L'Open Science & Innovation Forum UAB-CEI sorgeix amb la voluntat de reconèixer l'activitat dels investigadors que transfereixen el coneixement generat dins l'entorn universitari. Aquest esdeveniment pretén mostrar tot el ventall de tecnologies i coneixement innovador que es genera a l'Esfera UAB. A més a més, les empreses i els investigadors podran conèixer les tendències actuals en matèria d'innovació de la mà de reconeguts experts.

Un dels objectius principals de la Universitat Autònoma de Barcelona és l'impuls de la transferència de coneixement de la universitat a la societat, estimulant l'adquisició de coneixement per part del teixit productiu i de serveis del seu entorn. És per aquest motiu que la Universitat Autònoma de Barcelona, a través de l'Associació d'Amics de la UAB, la Fundació Parc de Recerca UAB, el Campus d'Excel·lència Internacional i el Consell Social de la UAB, organitza el primer Open Science & Innovation Forum UAB-CEI, un espai de relació per a la indústria i la recerca.


La jornada consta de dues sessions. Durant el matí, la Fundació Parc de Recerca UAB organitza el primer UAB-NEM: Networking, Exhibition & Meetings, un espai per a l'exposició de la recerca, els coneixements i les tecnologies de l'Esfera UAB més adreçades al mercat i a les empreses, i de dinamització del contacte entre investigadors i empreses.

A la tarda, es farà entrega de la 1a Edició dels Premis a l'Excel·lència en Transferència de Coneixement que volen reconèixer la Millor Acció de Transferència Realitzada i el Millor Projecte d'Innovació de l'entorn de l'Esfera UAB.

Esperem que l'OSIF sigui un punt de trobada on el coneixement compartit esdevingui d'utilitat per promoure nous models de producció a la nostra societat.


                  

Patrocinadors

Amb el suport de