Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB
Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 6 al 10 d'octubre: Inscripcions obertes!
També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.
- Microcredencial UAB
- Codi de l'estudi: 5222/101
- 1a edició
- Modalitat: Online
- Crèdits: 4 ECTS
- Inici: 15/01/2026
- Final: 20/02/2026
- Places: 40
- Orientació: Professional
- Preu: 600 €
-
Preu especial 180 €
Col·lectiu d'aplicació: Import amb el descompte del Fons NextGenerationUE aplicat
- Idioma de docència: Català
- Lloc: Virtual
La implementació i gestió de projectes lligats a la innovació i a la transferència de coneixement i tecnologia requereix capacitats i habilitats que poden ser difícils d'assolir per a petites i mitjanes empreses i/o personal que mai ha participat en iniciatives d'aquesta tipologia. El sector agroalimentari català, a més de no ser aliè a aquest repte, no ha estat tradicionalment un dels àmbits més punters en innovació, tot i ser un una activitat econòmica clau i central per a l'economia del país. És per aquest motiu que la present microcredencial busca aportar una solució a aquest repte a través de formació directa i pràctica sobre els principals elements que fan referència a l'execució d'un projecte d'innovació, aplicat al sector agroalimentari, una vegada ja s'ha definit prèviament la lògica, temàtica i dimensió d'aquest projecte.
Així doncs, aquesta microcredencial, coordinada des de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, en col·laboració conceptual amb la Facultat de Veterinària de la UAB, es focalitza en l'àmbit de la definició i execució de pressupostos i finançament per projectes d'innovació, temes de gestió operativa d'aquests projectes, elements de protecció intel·lectual i industrial i estratègies de seguiment i avaluació per determinar l'impacte, entre d'altres. Addicionalment, la microcredencial posarà èmfasi en com utilitzar aquests projectes innovadors per donar visibilitat a l'activitat de l'empresa, analitzant també casos d'èxit consolidat per tenir referents de bones pràctiques.
- Finançament públic europeu, estatal i català
- Gestió operativa i pressupostària dels projectes
- Protecció industrial, valorització i transferència
- Seguiment i avaluació dels projectes
- El rol de la innovació a les estratègies de màrqueting
- Casos d'èxit (àmbit de la gestió de projectes innovadors)
- Assessor en projectes d'innovació al sector agroalimentari
Així doncs, aquesta microcredencial, coordinada des de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, en col·laboració conceptual amb la Facultat de Veterinària de la UAB, es focalitza en l'àmbit de la definició i execució de pressupostos i finançament per projectes d'innovació, temes de gestió operativa d'aquests projectes, elements de protecció intel·lectual i industrial i estratègies de seguiment i avaluació per determinar l'impacte, entre d'altres. Addicionalment, la microcredencial posarà èmfasi en com utilitzar aquests projectes innovadors per donar visibilitat a l'activitat de l'empresa, analitzant també casos d'èxit consolidat per tenir referents de bones pràctiques.
Continguts
- Introducció i determinació de recursos materials i financers pels projectes- Finançament públic europeu, estatal i català
- Gestió operativa i pressupostària dels projectes
- Protecció industrial, valorització i transferència
- Seguiment i avaluació dels projectes
- El rol de la innovació a les estratègies de màrqueting
- Casos d'èxit (àmbit de la gestió de projectes innovadors)
Sortides professionals
- Gestor de projectes d'innovació al sector agroalimentari- Assessor en projectes d'innovació al sector agroalimentari
Beques i ajuts
Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.
Centres responsables
Escola de Formació Permanent
Centres col·laboradors
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Contacte
Ricard Esparza Masana
Telèfon: 935811893