Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 6 al 10 d'octubre: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

  • Microcredencial UAB
  • Codi de l'estudi: 5222/101
  • 1a edició
  • Modalitat: Online
  • Crèdits: 4 ECTS
  • Inici: 15/01/2026
  • Final: 20/02/2026
  • Places: 40
  • Orientació: Professional
  • Preu: 600 €
  • Preu especial 180 €
    Col·lectiu d'aplicació: Import amb el descompte del Fons NextGenerationUE aplicat
  • Idioma de docència: Català
  • Lloc: Virtual
La implementació i gestió de projectes lligats a la innovació i a la transferència de coneixement i tecnologia requereix capacitats i habilitats que poden ser difícils d'assolir per a petites i mitjanes empreses i/o personal que mai ha participat en iniciatives d'aquesta tipologia. El sector agroalimentari català, a més de no ser aliè a aquest repte, no ha estat tradicionalment un dels àmbits més punters en innovació, tot i ser un una activitat econòmica clau i central per a l'economia del país. És per aquest motiu que la present microcredencial busca aportar una solució a aquest repte a través de formació directa i pràctica sobre els principals elements que fan referència a l'execució d'un projecte d'innovació, aplicat al sector agroalimentari, una vegada ja s'ha definit prèviament la lògica, temàtica i dimensió d'aquest projecte.

Així doncs, aquesta microcredencial, coordinada des de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, en col·laboració conceptual amb la Facultat de Veterinària de la UAB, es focalitza en l'àmbit de la definició i execució de pressupostos i finançament per projectes d'innovació, temes de gestió operativa d'aquests projectes, elements de protecció intel·lectual i industrial i estratègies de seguiment i avaluació per determinar l'impacte, entre d'altres. Addicionalment, la microcredencial posarà èmfasi en com utilitzar aquests projectes innovadors per donar visibilitat a l'activitat de l'empresa, analitzant també casos d'èxit consolidat per tenir referents de bones pràctiques.

Continguts

- Introducció i determinació de recursos materials i financers pels projectes
- Finançament públic europeu, estatal i català
- Gestió operativa i pressupostària dels projectes
- Protecció industrial, valorització i transferència
- Seguiment i avaluació dels projectes
- El rol de la innovació a les estratègies de màrqueting
- Casos d'èxit (àmbit de la gestió de projectes innovadors)

Sortides professionals

- Gestor de projectes d'innovació al sector agroalimentari
- Assessor en projectes d'innovació al sector agroalimentari

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola de Formació Permanent

Centres col·laboradors

Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Contacte

Ricard Esparza Masana

Telèfon: 935811893

Més informació

Amb el finançament de

Next Generation UEMinisterio de Ciencia, Innovación y UniversidadesPla de Recuperació, Transformació i ResiliènciaNext Generation CatalunyaDepartament de Recerca i Universitats