Presentació

Màster en Turisme i Humanitats
El màster en Turisme i Humanitats és una iniciativa de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera i de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB per a formar professionals que aportin valor afegit i innovació als productes i serveis turístics. Professionals capaços de generar i gestionar continguts i d'aportar noves perspectives al sector del turisme, un dels sectors econòmics líder.

El màster en Turisme i Humanitats té un enfocament professionalitzador i innovador i compta amb el suport de Turisme de Barcelona i de l'Institut d'Humanitats de Barcelona, després que aquestes institucions signessin amb l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB un conveni a l'entorn del màster amb l'objectiu d'establir el marc i les línies de col·laboració per aprofitar al màxim les seves potencialitats.

Objectius

- Introduir valor afegit a les activitats turístiques relacionades amb el territori patrimoni material i immaterial.
- Oferir les possibilitats professionals del sector turístic als homes i dones d'humanitats (història, filosofia, geografia, art, música...).
- Oferir una especialització als graduats de turisme i als professionals del sector.

Requisits d'accés

Diplomats, llicenciats, graduats (títol universitari mínim de 180 crèdits ECTS o equivalent), preferiblement de les àrees d'història, història de l'art, geografia, filologies i literatura, humanitats, turisme i direcció hotelera.

Sortides professionals

Qualsevol àmbit de la gestió i organització de continguts per a activitats culturals en totes les seves especialitats dins l'àmbit de la promoció del turisme ja sigui en empreses privades com en institucions públiques o entitats sense ànim de lucre.
Algunes professions relacionades són: guia turístic/a, agent de viatges, tècnic/a en promoció turística, gestors culturals, etc.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

6a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3094/6
Preu: 3960 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 22/10/2018 al 29/05/2019
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
- Màster en Turisme i Humanitats - Diplomatura de Postgrau Turisme i Humanitats

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.