Pràctiques

Pràctiques Curriculars.

Els alumnes del màster hauran de realitzar pràctiques de caràcter obligatori per un total de 300h . En cas d'interessar-li fer-ne de més a l'estudiant, es podrà i seran considerades com a extracurriculars, sempre respectant els criteris que marqui la normativa vigent de la UAB per aquest tema. En cas d'alumnes amb experiència rellevant en gestió empresarial amb SAP, se'ls hi podran convalidar.

El programa compta amb la col·laboració d'empreses multinacionals tant de caràcter finalista com de consultoria que oferiran als alumnes la possibilitat de realitzar les pràctiques en projectes o situacions reals. L'objectiu és que l'alumne comenci a aplicar els coneixements adquirits a la universitat en un context empresarial real.

La empresa assignarà a cada alumne un tutor que es responsabilitzarà de fer-ne el
seguiment, i orientar-lo quan ho consideri necessari. Al final de la col·laboració, el tutor realitzarà una avaluació de l'alumne.

El màster en SAP ERP Financials de la UAB ha estat elegit per participar en la convocatòria 2015/2016 de Beques d'Excel·lència de Deloitte. La convocatòria ofereix finançar part dels estudis als candidats seleccionats i, a més, oferir-los la possibilitat d'incorporar-se a la firma per realitzar les pràctiques del màster amb l'opció de continuar-hi posteriorment la carrera professional.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.