Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults (Interuniversitari)

Presentació

- El Mestratge en neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults, forma psicòlegs experts en neuropsicologia clínica, atenent a les demandes creixents en el mercat laboral, de professionals coneixedors d'aquesta disciplina.
- L'abordatge és fonamentalment clínic, aportant els coneixement teòrics necessaris, però basant-se en l'adquisició d'experiència clínica a través de les pràctiques en centres específics. Es per aquesta necessitat d'adquirir formació pràctica imprescindible, que s'ofereix la possibilitat d'extendre les hores de pràctica clínica durant l'últim any,amb un curs adicional que permet al alumne completar la seva formació realitzant un total de més de 2800 hores de pràctiques tutoritzades.

- La metodologia de treball permet un tipus de formació en la que el treball en comú, la discussió de casos, sessions bibliogràfiques, i monografies permet un aprenentatge dinàmic i participatiu.
- El mestratge de Neuropsicologia preten ajudar a crear grups de treball i recerca a través dels crèdits d'investigació i de la col.laboració amb els centres hospitalaris, que ens proporcionen les mostres de pacients necessaries per a la investigació en Neuropsicologia Clínica.

Objectius

- Formar psicòlegs experts en Neuropsicologia Clínica
- Proporcionar a l'alumne els coneixements i l'experiència necessària per exercir com a neuropsicòleg en la pràctica clínica d'adults o d'infantil
- Formar professionals capacitats per intervenir en els diferents àmbits relacionals amb la neuropsicologia: diagnòstic i/o rehabilitació en persones adultes o en infants.

- Ensenyar a utilitzar les eines e instruments de diagnòstic e intervenció d'una forma flexible i adaptada a cada objectiu i a cada situació específica.
- Fomentar el treball en equip i potenciar la capacitat de l'alumne per comunicar-se amb els diferents professionals que intervenen.
- Proporcionar els coneixement bàsics de la recerca en neuropsicologia clínica.

Requisits d'accés

- El mestratge va dirigit a llicenciats en Psicologia que han cursat les assignatures de l'itinerari de clínica. Molt excepcionalment, es podrà valorar l'admissió d'alumnes provinents d'altres llicenciatures
- Com a requisit, a més de la llicenciatura en Psicologia, és necessari coneixement de l'anglès científic suficient per la lectura d'articles i una disposició de temps per la dedicació a la pràctica clínica.

Sortides professionals

El treball del psicòleg format en neuropsicologia clínica abarca diferents àmbits professionals entre els que destaca el treball realitzat en pacients neurològics i pacients que han estat intervinguts de patologies cerebrals, pacients psiquiàtrics amb dèficit cognitiu, pacients amb demències i malalties degeneratives, pacients en edat infantil que presenten alteracions secundàries a disfuncions o lesions en el SNC, pacients amb traumatismes crànio-encefàlics. Així mateix, la professió inclou tant el treball en diagnòstic de patologia cognitiva, com el disseny i aplicació de programes d'estimulació i rehabilitació.

Contacte

Sol Fernández Gonzalo

Telèfon: 935811166

Correu electrònic: m.neuropsicologia@uab.cat

Web: http://masterneuropsicologiaclinica.uab.cat/

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

1a Edició
Places: 15
Orientació: Professional
120 ECTS
Codi de l'estudi: 3166/7
Preu: 8900 ¤
Preu especial: 8010¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat de Psicologia Universidad del Pais Vasco Tolosa Hiribidea, 70, 20018 Donostia
Dates: del 30/10/2019 al 30/06/2022
Idioma de docència:
Castellà (97%), Anglès (3%)
Interuniversitari:
Universitat Autònoma de Barcelona
Universidad del País Vasco
Centres responsables:
Departament de Psicologia Clínica i de la Salut
Centres col·laboradors:
Matia Fundazioa
Títol que s'obté:
Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.