Màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults (Interuniversitari)

Per la formació en neuropsicologia clínica és imprescindible un aprenentatge basat en la pràctica. T'interessa treballar com a neuropsicòleg?

 • Màster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 3166/8
 • 8a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 120 ECTS
 • Inici: 14/10/2022
 • Final: 30/06/2025
 • Places: 20
 • Orientació: Professional
 • Preu: 8900 €
 • Preu especial 8010 €
  Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium
 • Idioma de docència: Castellà (97%), Anglès (3%)
 • Lloc: Facultat de Psicologia Universidad del Pais Vasco Tolosa Hiribidea, 70, 20018 Donostia

T'agradaria treballar com a neuropsicòleg clínic?

El màster en Neuropsicologia Clínica Infantil i d'Adults forma psicòlegs experts en neuropsicologia clínica, atenent les demandes creixents en el mercat laboral de professionals coneixedors d'aquesta disciplina.

Oferim una formació completa que combina les classes teòriques amb pràctica clínica en hospitals i centres específics des del començament del curs. El nombre limitat de places permet molta flexibilitat en l'adequació del pla d'estudis als interessos dels alumnes, dirigint les pràctiques cap a la neuropsicologia infantil o la neuropsicologia d'adults. Tenim més de 20 anys d'experiència en la formació de neuropsicòlegs, alguns dels quals ja formen part de la plantilla de professorat actual.

La metodologia de treball permet un tipus de formació en la qual el treball en comú, la discussió de casos, sessions bibliogràfiques i monografies permeten un aprenentatge dinàmic i participatiu.

El màster de Neuropsicologia pretén ajudar a crear grups de treball i recerca a través dels crèdits d'investigació i de la col·laboració amb els centres hospitalaris, que ens proporcionen les mostres de pacients necessàries per a la investigació en Neuropsicologia Clínica.

El màster es complementa amb un curs addicional (Curs d'Extensió a la Pràctica Clínica) que permet ampliar encara més el nombre d'hores de pràctiques durant l'últim any de formació.

Els nostres objectius són:

 • Formar psicòlegs experts en neuropsicologia clínica.
 • Proporcionar els coneixements i l'experiència necessària per exercir com a neuropsicòleg en la pràctica clínica d'adults o d'infantil.
 • Formar professionals capacitats per intervenir en els diferents àmbits relacionals amb la neuropsicologia: diagnòstic i/o rehabilitació en persones adultes o en infants.
 • Ensenyar a utilitzar les eines i instruments de diagnòstic i intervenció d'una forma flexible i adaptada a cada objectiu i a cada situació específica.

Sortides professionals

El treball del psicòleg format en neuropsicologia clínica abarca diferents àmbits professionals entre els que destaca el treball realitzat en pacients neurològics i pacients que han estat intervinguts de patologies cerebrals, pacients psiquiàtrics amb dèficit cognitiu, pacients amb demències i malalties degeneratives, pacients en edat infantil que presenten alteracions secundàries a disfuncions o lesions en el SNC, pacients amb traumatismes crànio-encefàlics. Així mateix, la professió inclou tant el treball en diagnòstic de patologia cognitiva, com el disseny i aplicació de programes d'estimulació i rehabilitació.

Pràctiques

- El programa de pràctiques del màster és la seva principal valúa, ja que l'objectiu principal és formar professionals de la neuropsicologia capaços d'enfrontar-se al mercat laboral amb plenes capacitats, un cop acabada la formació.

- Els alumnes realitzen pràctiques en Centres hospitalaris i centres sanitaris en els que son tutoritzats individualment per un professional de la neuropsicologia. Les pràctiques són a temps complert i de caràcter obligatori.

Els centres on es realitzen les pràctiques són els següents:

- Matia Fundazioa
- Hospital de Donostia
- Asociación de Traumatismos Craneoencefálicos de España (ATECE Guipuzcoa)
- Asociación de Esclerosis Múltiple de Guipuzcoa (ADEMGI)
- ASPACE
- Asociación de Traumatismos Craneoencefálicos de España (ATECE Vizcaya)
- Residencia / Centro de día EHARI
- Asociación de Daño Cerebral de Navarra (ADACEN)
- Asociación de Parkinson de Guipúzcoa (ASPARGUI)
- Centro Arrigunaga
- Hospital Aita Meni (neurorehabilitación)

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Interuniversitari

Universitat Autònoma de Barcelona
Universidad del País Vasco

Centres responsables

Departament de Psicologia Clínica i de la Salut

Centres col·laboradors

Matia Fundazioa

Contacte

Sol Fernández Gonzalo

Telèfon: 935811166

Informació addicional

http://masterneuropsicologiaclinica.uab.cat/

Més informació

Vols rebre més informació?