Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Per a evitar-te ensurts amb la documentació requerida, et recomanem que et matriculis en els primers dies del període previst.

Dates per a la matrícula

del 08/02/2022 al 06/11/2022

Pagament fraccionat

Aquest programa permet el pagament en diversos terminis.
Pots consultar-ne el detall a la direcció/coordinació de l'estudi.

Formes de pagament

Pots fer el pagament de dues formes:

  • Amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència bancària.

Matrícula online o presencial

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per matricular-te. Òbviament, no et pots matricular sense haver estat prèviament admès.


Pots matricular-te online o presencialment:


Matrícula online:

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols matricular. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3418 i Edició: 8

Per matricular-te necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tries pagament per TPV (targeta) i no realitzes el pagament en el moment de la matrícula, pots fer-ho més endavant a través d'aquest link.


Matrícula presencial:

També pots matricular-te en persona. Per fer-ho, pots venir de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 16h, i divendres de 10h a 14h, a la Unitat d’Atenció a l’Usuari de l’Escola de Postgrau (Edifici U, Campus de la UAB).

 

 

Recorda que si fas la matrícula online serà necessari que enviïs després la documentació compulsada per correu postal, o bé que vinguis presencialment a l'Escola de Postgrau amb la documentació compulsada o l'original (et serà compulsada).

Consulta el coordinador davant de qualsevol dubte.

Preu

7500 €

Preus especials

Preu especial: 6750 €
Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium+

Preu especial: 6375 €
Col·lectiu d'aplicació: Membres associats a títol personal, del Col·legi de Publicitaris i Relacions Publiques de Catalunya, del Col·legi de Disseny de Catalunya i dels col·legis professionals de publicitaris i relacions publiques a tot Espanya, del Club de Màrketing de Barcelona, i els seus homòlegs a tota Espanya, de la Neuromàrketing Science & Bussiness Association.

Preu especial: 6375 €
Col·lectiu d'aplicació: Família nombrosa de categoria especial i de categoria general/Estudiants amb discapacitat considerant com a tals aquells als quals se'ls hagi reconegut un grau de minusvalidesa igual o superior al 33 per cent.

Crèdits

60 ECTS

Vols rebre més informació?