Presentació

Màster creat per donar formació en el diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses. Està dirigit principalment a metges especialistes en medicina interna que desitgen aprofundir en aquesta àrea de la patologia mèdica.

El màster contempla una àmplia formació teòrica i especialment pràctica, considerem que la immersió en la pràctica clínica assistencial real acompanyats per experts en els diferents aspectes de la infectologia constitueix la millor manera d'adquirir simultàniament els coneixements teòrics necessaris per a una assistència actualitzada i de qualitat.

D'altra banda, l'alumne rebrà orientació i tutoria de com realitzar un treball de recerca, amb suport per a la publicació i la defensa pública del mateix, rebrà assessorament personalitzat per metges especialitzats en diferents camps de la infectologia.


Es persegueix, des de fa 25 anys, l'objectiu d'aconseguir professionals àmpliament capacitats per afrontar la patologia infecciosa.

Objectius

Aconseguir la suficiència teòrica i pràctica pel control clínic i terapèutic actualitzat de la patologia infecciosa.

Requisits d'accés

Títol universitari de Grau o llicenciat en Medicina.

Sortides professionals

Als metges especialistes en Medicina Interna, Medicina de Família els permetria trobar sortides professionals en les seves respectives especialitats en hospitals o centres d'atenció primària que requereixin personal amb una capacitació específica en l'abordatge de la patologia infecciosa.

Contacte

Hernando Javier Knobel Freud

Telèfon: 932483251

Correu electrònic: hknobel@parcdesalutmar.cat

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

26a Edició
Places: 4
Orientació: Recerca, Professional
120 ECTS
Codi de l'estudi: 1934/26
Preu: 8400 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Hospital del Mar (Barcelona)
Dates: del 01/03/2020 al 15/12/2021
Idioma de docència:
Castellà (85%), Català (10%), Anglès (5%)
Centres responsables:
Departament de Medicina
Centres col·laboradors:
IMAS-Hospital del Mar
Títol que s'obté:
Màster en Malalties Infeccioses

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.