Màster en Gestió de Riscos i Emergències

Formació universitària integral en les tècniques, els procediments i la normativa d'aplicació per a la planificació i la gestió de situacions d'emergència

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial

Pots sol·licitar l'admissió de manera online o presencial.
 

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 2230 i Edició: 14

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Per tasques de manteniment dels sistemes informàtics de la UAB, aquestes aplicacions estaran fora de servei entre divendres 10 de juliol a les 12:00h i diumenge 12 de juliol a les 24:00h. Disculpeu les molèsties.

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continua.fuabformacio@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continua.fuabformacio@uab.cat


Tutorial d'inscripció online:


Tutorial per a l'obtenció del NIU:

 

Dates d'inscripció

del 01/09/2020 al 18/03/2021

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Perfil d'ingrés:
Els estudis van dirigits a titulats universitaris i professionals d'àmbits relacionats amb la protecció civil.

Per a accedir es requereix:
- Títol universitari oficial espanyol, o un altre expedit en l'Espai Europeu d'Educació Superior, o extracomunitari amb accés a màster.
- Presentació de Currículum Vitae.

Les persones que comptin amb l'acreditació del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya com a Tècnic Competent en l'Elaboració de Plans d’Autoprotecció, nivell superior, poden accedir directament al segon curs amb condicions especials de matrícula.

Requisits d'accés

Perfil d'ingrés:
Els estudis van dirigits a titulats universitaris i professionals d'àmbits relacionats amb la protecció civil.

Criteris de selecció

Per a accedir es requereix:
- Títol universitari oficial espanyol, o un altre expedit en l'Espai Europeu d'Educació Superior, o extracomunitari amb accés a màster.
- Presentació de Currículum Vitae.

Les persones que comptin amb l'acreditació del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya com a Tècnic Competent en l'Elaboració de Plans d'Autoprotecció, nivell superior, poden accedir directament al segon curs amb condicions especials de matrícula.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?