Màster en Gènere i Comunicació

Vols contribuir a posar fi al sexisme a la comunicació? En aquest màster t'oferim formació teòrica i pràctica per incorporar la perspectiva de gènere a l'exercici professional

Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Una vegada rebis la notificació d’admissió, podràs matricular-te en els terminis que t’indiqui la direcció del programa.

Dates per a la matrícula

del 08/01/2024 al 02/10/2024

Pagament fraccionat

Aquest programa permet el pagament en diversos terminis.
Pots consultar-ne el detall a la direcció de l'estudi.

Formes de pagament

Pots fer el pagament de dues formes:

  • Amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència bancària.

Matrícula online

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per matricular-te. Òbviament, no et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Matrícula online:

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols matricular. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3339 i Edició: 11

Per matricular-te necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tries pagament per TPV (targeta) i no realitzes el pagament en el moment de la matrícula, pots fer-ho més endavant a través d'aquest link.

 

 

Consulta la direcció del programa davant de qualsevol dubte.

Preu

4200 €

Crèdits

60 ECTS

Vols rebre més informació?