• Màster propi UAB
 • Codi de l'estudi: 2555/8
 • 8a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici: 03/10/2022
 • Final: 16/06/2023
 • Places: 60
 • Orientació: Professional
 • Preu: 5400 €
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: E.U. de Fisioteràpia Gimbernat , Avgda. Generalitat 202-206, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
L'augment de la qualitat de vida és un dels objectius prioritaris de la nostra societat i, sens dubte, l'esport és una de les activitats més lligades a aquest objectiu.

L'activitat física comporta un cert risc de lesions que requereixen un tractament especialitzat per a solucionar-les de manera satisfactòria. El fisioterapeuta de l'esport s'especialitza per donar solució a totes aquelles patologies generades per la pràctica esportiva tant a nivell d'oci, amateur, com a professional.

En aquest context de l'àmbit esportiu, els equips multidisciplinaris sol·liciten, cada vegada més, personal qualificat i especialitzat que solucioni de manera diligent totes aquelles patologies que envolten a cada esport, al mateix temps que professionals que sàpiguen dissenyar programes preventius.

El títol de Màster en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física aborda:

1- Els continguts y criteris clars a l'hora de realitzar aplicacions específiques en la prevenció i el tractament de les lesions.

2- Una sòlida formació en el camp de la recuperació i readaptació a l'activitat física i la pràctica esportiva. Aquesta formació resol el buit formatiu que existeix en els aspectes relacionats amb la readaptació. S'assoliran criteris de gestió de càrregues de treball clars. Tots els alumnes realitzaràn classes teòrico pràctiques en el Centre d'Alt Rendiment, en el F.C.Barcelona i en el R.C.D Espanyol.

3- Formació en metodologia d'investigació científica basada en la pràctica clínica, amb l'objectiu de poder compartir i difondre el coneixement en salut i rendiment esportiu entre tècnics i professionals de l'àmbit esportiu i públic en general. Aspecte obligatori per créixer en el coneixement científic i la utilització exhaustiva d'evidències científiques en la presa de decisions.

El professional serà capaç d'avaluar, planificar i tractar els diferents paràmetres que ajuden a la prevenció i recuperació / readaptació de les lesions esportives produïdes per les activitats físico-esportives.

Sortides professionals

Un cop finalitzat el màster, els titulats podran desenvolupar la seva activitat professional, no només en institucions esportives i altres organismes i entitats afins (centres d'alt rendiment esportiu centres de tecnificació esportiva, clubs esportius, gimnasos, escoles, centres privats ...), sinó que la finalitat d'aquesta formació avançada en fisioteràpia esportiva és oferir, al nostre sistema sanitari, fisioterapeutes capaços d'atendre de forma eficient les necessitats terapèutiques i preventives en tots els àmbits de la salut, inclosa l'atenció primària.

Al mateix temps el fisioterapeuta estarà format en metodologia d'investigació basada en la pràctica clínica, amb l'objectiu de poder compartir i difondre el coneixement en salut i rendiment esportiu entre tècnics i professionals de l'àmbit esportiu i públic en general.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat

Centres col·laboradors

Reial Club Esportiu Espanyol
Mutualitat Catalana de Futbolistes
CAR de la Cartuja (Sevilla)
Real Club Deportivo de A Coruña
Futbol Club Barcelona
Centre d'Alt Rendiment Esportiu CAR (Sant Cugat)
Girona Futbol Club

Contacte

Miquel Àngel Cos Morera

Telèfon: 609324209

Informació addicional

http://www.eug.cat

Més informació

Vols rebre més informació?