MÓster en Enginyeria de Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius M˛bils

Presentaciˇ

29 MÓster en Enginyeria de Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius M˛bils - Enric MartÝ G˛dia
Aquest estudi ha estat validat per la UAB, donades les extraordinÓries circumstÓncies en les quals ens trobem, per impartir la seva docŔncia en format no presencial, durant el curs 2020-2021, en funciˇ de la situaciˇ sanitÓria.

L'objectiu principal d'aquest mÓster Ús formar els estudiants en les eines i els mŔtodes necessaris per permetre'ls concebre, programar i realitzar el disseny funcional d'aplicacions per a dispositius m˛bils.
Es donaran a conŔixer les principals plataformes per dispositius m˛bils que actualment tenen una major presŔncia en el mercat: Android, iOS i Xamarin entre d'altres, ademÚs de donar formaciˇ en desenvolupament de videojocs en m˛bil amb el motor de videojocs Unity.

Es pretÚn potenciar el treball en grup, formant petits equips de 2 o 3 persones a fi de reproduir l'estructura real que podem trobar en els entorns laborals de desenvolupament d'aplicacions m˛bils. Durant el transcurs del mÓster es treballarÓ individualment per assolir i consolidar els coneixements tecnol˛gics de cadascuna de les plataformes, al l'hora que en grups s'anirÓ desenvolupant la idea i el disseny funcional del +treball de final de mÓster. Un cop finalitzats els m˛duls lectius, es dedicaran hores presencials, per tal de tutoritzar la implementaciˇ del treball final de mÓster proposat pels alumnes.
Per tal de maximitzar el nombre de matriculacions, seria beneficiˇs poder oferir el mÓster de forma complerta o dividit en m˛duls individuals com a cursos d'especialitzaciˇ, on es treballen cadascuna de les tecnologies tractades, doncs alguns d'aquests m˛duls poden ser cursats de forma independent.
Aquest mÓster pretÚn substituir la diplomatura de postgrau en Enginyeria de Desenvolupament dĺAplicacions en Dispositius M˛bils de 45 ECTS impartida els darrers cinc anys, doncs d'aquest mÓster inclou i actualitza els continguts dels m˛duls de la diplomatura afegint dos m˛duls mÚs (un de 9 ECTS i un altra de 6 ECTS) fins completar els60 ECTS.

Objectius

- El principal objectiu del mÓster es donar una visiˇ integradora de tot els aspectes que demana el procÚs de creaciˇ d'una aplicaciˇ en dispositius m˛bils. L'alumne aprendrÓ quina Ús la metodologia per al disseny, implementaciˇ i validaciˇ d'una aplicaciˇ en dispositius m˛bils utilitzant les plataformes IOS (Apple), Android i Xamarin, entre d'altres, i en el desenvolupament de videojocs per a m˛bils aixÝ com quins sˇn els principals perfils professionals que podem trobar a la ind˙stria, i com interaccionen entre ells. Amb la formaciˇ impartida, els estudiants esdevindran professionals amb una base tecnol˛gica s˛lida en un Ómbit punter i de gran abast social i econ˛mic, com Ús la producciˇ d'aplicacions per a dispositius m˛bils en diferents plataformes tecnol˛giques.


- La docŔncia impartida en aquest mÓster tractarÓ tant aspectes te˛ric-prÓctics de l'Órea com les habilitats per a treballar en un entorn professional i cientÝfic d'alt nivell.

- AixÝ mateix, es potenciarÓ el treball en equip, un requisit indispensable per a la posterior incorporaciˇ al mˇn laboral, ja que es tracta d'un sector on es demana la mÓxima capacitat d'interacciˇ entre professionals que provenen de diferents perfils acadŔmics. TambÚ es tractarÓ l'impacte de les aplicacions en dispositius m˛bils dins la societat de la comunicaciˇ, i quines perspectives de futur presenten.

Requisits d'accÚs

El perfil d'estudiant al que es dirigeix el mÓster Ús el d'una persona graduada en titulacions de l'Ómbit tecnol˛gic i motivada per a les activitats cientÝfiques, tŔcniques i de transferŔncia tecnol˛gica que estigui interessada en aportar els coneixements cientÝfics adquirits a l'entorn empresarial, ja sigui treballant en un departament de R+D o creant la seva pr˛pia empresa de base tecnol˛gica.
Es valorarÓ especÝficament que l'alumne tingui coneixements i/o experiŔncia en programaciˇ orientada a objecte per a garantir un aprofitament ˛ptim de la formaciˇ donada. Aquesta valoraciˇ es farÓ des de la coordinaciˇ examinant el seu Curriculum Vitae i quan es cregui convenient es farÓ una prova per a confirmar aquests coneixements.
La temÓtica del mÓster suposa un interŔs de l'alumne per un camp amb un alt potencial d'aplicaciˇ prÓctica i d'una importÓncia estratŔgica a nivell catalÓ, espanyol i europeu. Aquest mÓster pretÚn establir una estreta colaboraciˇ entre la universitat, empreses innovadores i centres de recerca i es dirigeix a estudiants interessats en participar de forma activa en aquest escenari.
El mÓster estÓ dirigit fonamentalment als titulats en les segŘents titulacions oficials:
- Enginyers en InformÓtica
- Enginyers TŔcnics en InformÓtica
Per altres titulacions o titulacions equivalents a les Enginyeries i llicenciatures abans esmentades i obtingudes a l'estranger, caldrÓ estudiar l'expedient acadŔmic de l'alumne abans que aquest sigui admŔs.

Sortides professionals

El mÓster formarÓ professionals en l'Ómbit de les tecnologies de programaciˇ de m˛bils per a:
- Programador en empreses de desenvolupament d'aplicacions m˛bils de tot tipus, incloses els videojocs.
- Incorporar-se en departaments de R+D d'empreses
- Crear la seva pr˛pia empresa de base tecnol˛gica.

Contacte

Enric Marti Godia

TelŔfon: 935811501

Correu electr˛nic: Enric.Marti@uab.cat

Web: http://medam.uab.es/

MÓster propi UAB

3a Ediciˇ
Places: 20
Orientaciˇ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3814/3
Preu: 4500 Ą
Preu especial: 4050Ą
ColĚlectiu d'aplicaciˇ: ALUMNI UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola d'Enginyeria Carrer de les Sitges s/n 08193 Bellaterra-Cerdanyola del VallŔs (Barcelona)
Dates: del 21/09/2020 al 28/06/2021
Idioma de docŔncia:
CastellÓ (100%)
Centres responsables:
Escola d'Enginyeria
Departament de CiŔncies de la Computaciˇ
TÝtol que s'obtÚ:
MÓster en Enginyeria de Desenvolupament d'Aplicacions per a Dispositius M˛bils

Contacta directament amb la coordinaciˇ del programa *Camps obligatoris

RebrÓs c˛pia de la teva consulta per e-mail immediatament.