Presentaciķ

Fira virtual de māsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els māsters oficials i els māsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquč en puguis parlar directament amb la coordinaciķ de cada programa. Inscripciķ oberta!

Māster en Disseny Grāfic
L'objectiu del disseny grāfic és fer entenedora i visualment interessant una gamma molt āmplia de missatges grāfics. El domini de la tipografia transforma el disseny grāfic en una peįa clau en la configuraciķ dels productes editorials, tant si els trobem sobre paper com si es presenten en suport digital. La comunicaciķ grāfica participa en la direcciķ d'art de campanyes i en la creaciķ d'identitats grāfiques per a institucions i empreses, o per a marques i productes.

El programa del Māster de disseny grāfic tracta les especificitats del disseny grāfic pel que fa a objectius i programa de disseny, recursos i materials, així com gestiķ i direcciķ de projecte. El Māster té una orientaciķ professionalitzadora que completa la formaciķ de les titulacions (de Grau i Graduat superior i Graduat en disseny) generalistes així com la d'aquells estudiants que han cursat alguna especialitzaciķ, itinerari o menciķ de disseny diferent a la de grāfic (disseny d'interiors, disseny de producte industrial, disseny de moda o tčxtil).


El Māster dota de competčncia professional en les diferents tasques de responsabilitat dels processos de disseny grāfic, ja sigui des del treball autōnom com integrat en agčncies i estudis que ofereixen serveis de disseny grāfic com també en els departaments de disseny grāfic d'empreses i institucions.

Els continguts estan enfocats de manera que es revisen les bases i principis del disseny grāfic per posteriorment posar-los en prāctica i aprendre'ls a partir de la creaciķ i l'experimentaciķ.

Objectius

- Demostrar que posseeix i compren coneixements que relacionen el disseny grāfic amb els entorns empresarials, tecnolōgics i culturals en els que es desenvolupa.
- Aplicar els coneixements adquirits per a proposar millores i innovacions a l'entorn comunicatiu, a partir de processos de conceptualitzaciķ i formalitzaciķ propis del disseny grāfic, i exercir la seva activitat d’acord amb les convencions i els pautes d’actuaciķ que caracteritzen l’entorn professional del disseny.

- Reunir i interpretar dades rellevants que permetin identificar els problemes de comunicaciķ grāfica a l'entorn quotidiā que poden ser millorats des de la prāctica del disseny.
- Transmetre en llenguatge verbal i visual especialitzat propostes de disseny de manera entenedora pels diferents agents implicats (clients, impressors, programadors informātics, industrials i públic no especialitzat).
- Desenvolupar un grau suficient d'autonomia que faciliti la professionalitzaciķ i la direcciķ i gestiķ de projectes de disseny grāfic.

Requisits d'accés

Es consideren adients els candidats que comptin amb les següents titulacions: Graduat Superiors en Disseny (preferentment Graduats superior en Disseny de Producte o Interiors i Graduats Superiors en Disseny Grāfic, Llicenciatura en Belles Arts, Llicenciatura en Publicitat i relacions públiques, així com també hi poden optar llicenciats en Periodisme.

Per accedir a un Māster es requisit imprescindible estar en possessiķ, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crčdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantaciķ del EEES de mínim 3 cursos acadčmics).

Sortides professionals

Disseny editorial, llibres i publicacions periōdiques, maquetaciķ, identitat corporativa i imatge d’empreses i entitats públiques, desenvolupament d'imatge de marca, direcciķ d'art, disseny d'interfícies grāfiques, interactives i multimčdia; disseny web, disseny d'interacciķ i arquitectura de la informaciķ, realitzaciķ de vídeo per web, animaciķ web, consultoria de nous mitjans.

Contacte

Berta Fort

Telčfon: 932030923

Correu electrōnic: postgraus@eina.cat

Web: http://www.eina.edu/postgraus/

Māster propi UAB

12a Ediciķ
Places: 24
Orientaciķ: Professional
70 ECTS
Codi de l'estudi: 2432/12
Preu: 8400 ¤
Preu especial: 7560¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)
Dates: del 28/09/2020 al 29/09/2021
Idioma de docčncia:
Castellā (95%), Catalā (5%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Māster en Disseny Grāfic

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.