Presentaciķ

23 Māster en Direcciķ d'Empreses Industrials - Xavier Gallardo
El māster en Direcciķ d'Empreses Industrials és un māster de perfil professional dissenyat per capacitar graduats en enginyeria o d'altres de l'āmbit industrial per l'exercici de cārrecs directius i de gestiķ en empreses industrials.
Aquest māster representa una opciķ de formaciķ de postgrau en el camp de la direcciķ industrial. En aquest sentit, l'Escola Universitāria Salesiana de Sarriā compta amb una amplia experičncia d'anteriors edicions d'estudis de māster universitari en el mateix camp de la Direcciķ i Organitzaciķ Industrial. Amb aquest postgrau es preten reforįar l'opciķ professionalitzadora de les anteriors edicions. És per aquest motiu que l'escola ha cregut convenient reformular la titul.laciķ a aquest nou enfoc professional en forma de māster propi.

Objectius

El māster en Direcciķ d'Empreses Industrials té com a objectiu capacitar graduats en enginyeria o d'altres de l'āmbit industrial per l'exercici de cārrecs directius, organitzatius i de gestiķ operativa en empreses industrials, amb eficičncia i eficācia, mitjanįant l'adquisiciķ de les competčncies específiques de les ārees de: operacions de fabricaciķ i execuciķ de processos, gestiķ i optimitzaciķ de processos i recursos industrials, gestiķ de la qualitat i millora contínua, logística, mārqueting B2B, direcciķ d'empreses, gestiķ econōmica analítica, recursos humans i relacions laborals, tecnologies de la informaciķ dels sistemes productius per la presa de decisions, estāndards i normatives legals, lean manufacturing, qualitat i operacions, etc.

El māster en Direcciķ d'Empreses Industrials habilita la professionalitzaciķ dels estudiants per impulsar, planificar, coordinar, elaborar, avaluar i dirigir l'execuciķ de projectes d'organitzaciķ i planificaciķ d'operacions industrials, i gestionar ōptimament els recursos materials, econōmics i humans intrínsecs a l'especificitat d'una empresa industrial, dotant-los també de les habilitats necessāries per coordinar grups de treball.

Requisits d'accés

Per accedir al māster cal estar en possessiķ d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una instituciķ d'educaciķ superior pertanyent a un altre Estat integrant de l'Espai Europeu d'Educaciķ Superior o de tercers paīsos, que faculti en el mateix per a l'accés a ensenyaments de māster.
Estar en possessiķ d'algun dels següents títols o equivalents: enginyer, enginyer tčcnic, llicenciat o diplomat de caire industrial o bé altres titulacions no industrials, si demostra una experičncia laboral del sector industrial d'un mínim de dos anys

Sortides professionals

Cārrecs directius i de responsabilitat de qualsevol de les ārees funcionals d’una empresa industrial:

- Ārea de producciķ
- Ārea de manteniment
- Ārea d'operacions
- Ārea de logística
- Ārea de mārqueting B2B
- Ārea d'innovaciķ
- Ārea de qualitat
- Ārea de gerčncia industrial
- Ārea de personal
- Ārea de compres
- Ārea de projectes
- Ārea de seguretat i medi ambient
- Ārea de processos i industrialitzaciķ

Contacte

Xavier Gallardo Rodríguez

Telčfon: 932805244

Correu electrōnic: xgallardo@euss.es

Web: www.euss.es

Māster propi UAB

3a Ediciķ
Places: 30
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3807/3
Preu: 7943 ¤
Preu especial: 7149¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Escola Universitāria Salesiana de Sarriā. Barcelona
Dates: del 23/09/2020 al 21/07/2021
Idioma de docčncia:
Castellā (92%), Anglčs (8%)
Centres responsables:
Escola Universitāria Salesians de Sarriā
Títol que s'obté:
Māster en Direcciķ d'Empreses Industrials

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.