Presentació

Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb les normes de l'Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) amb el suport de les estructures de formacions existents a Gran Bretanya i els EEUU com el màster en el Laban Center de la London City University i de la Hahneman University a Filadèlfia. Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

L'objectiu fonamental d'aquest màster és oferir una formació especialitzada, de nivell universitari i de qualitat en DMT (Dansa Moviment Teràpia) que permeti adquirir o consolidar les competències generals i específiques d'uns futurs professionals de la DMT.


La DMT és una professió de caràcter interdisciplinari que es fonamenta en la unió de moció i emoció: utilitza la teoria i mètode psicoterapèutic i es fonamenta en la investigació sobre la comunicació no-verbal, la psicologia del desenvolupament i els sistemes d'anàlisi del moviment. Cada cop té un ressò més important dins el coneixement del que es conegut com a teràpies creatives.

Objectius

- Formar professionals en Dansa Moviment Teràpia (DMT) amb el coneixement i domini de les tècniques pròpies de la DMT, conjuntament amb les seves aplicacions en l'àmbit de la psicologia, medicina, la dansa i l'educació.
- Dotar de les aptituds adients per a desenvolupar la seva tasca com a terapeutes formats en DMT. Capacitar l'alumnat en la competència comprensiva i expressiva, en l'exercici de la seva professió com a DMT.

- Conèixer les metodologies, els conceptes, les teories i els temes més rellevants, tots ells aplicables en les diferents branques de la investigació i treball en DMT.
- Relacionar i desenvolupar els coneixements obtinguts dins el màster en teoria psicoterapèutica durant la pràctica clínica. L'alumne inicia la seva pràctica clínica en el segon any de formació del màster i és una de les sortides professionals com del màster.

Requisits d'accés

El máster va dirigit en especial a graduats en psicologia, pedagogia i medicina.
També hi podran accedir alumnes, amb formació universitària equivalent a una diplomatura, llicenciatura o grau (normativa UAB), provinents d'altres àrees de coneixement.
En ambdós casos serà necessari la superació d'un curs introductori i entrevista. Es valorarà especialment l'experiència en dansa o moviment expressiu.

Sortides professionals

Els alumnes que cursen el màster en DMT es poden registrar a la Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) com a membres titulars. Això significa que poden treballar com a psicoterapeutes per la dansa i en moviment a tot el estat espanyol i a Europa.

La ADMTE treballa amb els criteris de l'Associació Europea de DMT i aquesta formació compleix tots els requisits per poder registrar-te com a membre professional en altres associacions europees.

Contacte

Rosa Mongay

Telèfon: 935868028

Correu electrònic: master.dmt@uab.cat

Web: https://masterdmt.uab.cat/

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

16a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
100 ECTS
Codi de l'estudi: 1614/16
Preu: 6900 ¤
Preu especial: 6210¤
Col·lectiu d'aplicació:

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Edifici Àgora, Plaça Civica, UAB; Facultat de Psicologia; Facultat de Ciències de l'Educació UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 18/10/2019 al 30/07/2022
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Clínica i de la Salut
Centres col·laboradors:
Aula de Dansa-Cultura en Viu (Vicerectorat d'Estudiants i de Cultura)
Títol que s'obté:
Màster en Dansa Moviment Teràpia

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.