Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual

Presentació

Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual
El Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual és una proposta d'estudis de postgrau netament professionalitzadora, que té l'objectiu de formar persones capaces de donar resposta a les necessitats d'innovació i experimentació, amb noves formes de construcció i transmissió del periodisme audiovisual, que reclamen tant la societat com la professió.

Aquesta necessitat es fa especialment palesa en un moment en què el desenvolupament tecnològic està marcant noves tendències en quant a modalitats de relació amb els mitjans i la xarxa, hàbits de consum, fonts informatives i hibridació de gèneres.

En aquest context, el Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual pretén incidir en el tractament creatiu de continguts informatius estratègics i en l'arquitectura dels formats més complexos, com ara el reportatge, l'entrevista o els espais de gran format, i la seva adaptació a fórmules que sintonitzin amb una audiència cada cop més exigent en quant a claredat, precisió, impacte i interacció en un entorn multimèdia/digital. El màster també ha de servir per a obrir nous horitzons per la creativitat i la innovació sonora i audiovisual.

Objectius

El Màster vol oferir una formació específica que permeti a l'estudiant aprofundir en tècniques comunicatives innovadores dins del camp de la informació audiovisual. És per aquesta raó que aquest Máster aposta pel procés creatiu com a mètode per a la reformulació tant de continguts com de formats relacionats amb la informació sonora i audiovisual a l'actual entorn digital.

Requisits d'accés

Llicenciats/graduats en Comunicació (Periodisme, Publicitat i RR.PP, Comunicació Audiovisual) o estudis dins de l'àmbit de les Ciències Socials.

Sortides professionals

- Locutor/redactor de programes informatius audiovisuals.
- Editor de programes informatius audiovisuals.
- Periodista audiovisual y multimèdia.
- Creatiu audiovisual.
- Productor de continguts audiovisuals.

Contacte

Blanca Perona Paez

Telèfon: 935811529

Correu electrònic: master.ceia@uab.cat

Web: https://mceia.uab.cat/

Màster propi UAB
10% de descompte Alumni Premium

7a Edició
Places: 15
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3079/7
Preu: 4500 ¤
Preu especial: 4050¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat de Ciències de la Comunicació
Dates: del 15/01/2020 al 30/04/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Títol que s'obté:
Màster en Creativitat Estratègica en Informació Audiovisual

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.