Màster en Clínica de Petits Animals (Barcelona i Madrid)

Presentació

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

27 Màster en Clínica de Petits Animals (Online) - Félix García Arnás
Des de la creació de l'Espai Europeu d'Educació Superior un objectiu primordial de la Universitat és transmetre els seus coneixements al món professional. Aquest objectiu s'ha perseguit des de fa més de vint anys pel departament de Medicina i Cirurgia Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, quan vam començar amb els cursos d'oftalmologia per a seguir amb uns altres com les jornades d'anestèsia o de cirurgia que molts veterinaris han realitzat.

Analitzant les necessitats de formació dels veterinaris dedicats a la clínica de petits animals els volem oferir aquest màster avalat per l'experiència docent de més de vint professors, en la seva majoria del departament però sobretot pels 13.500 casos que atenem anualment els veterinaris que anem a impartir aquest màster.

Objectius

Obtenir els coneixements més avançats en clínica de petits animals en cadascuna de les següents especialitats: Medicina Interna, Dermatologia, Oftalmologia, Animals Exòtics, Diagnòstic per la Imatge, Cures Intensives, Reproducció i Neurologia.

Requisits d'accés

Llicenciatura en Veterinària.

Sortides professionals

Veterinari/a dedicat/da a la clínica de petits animals.

Contacte

Anna Morist

Telèfon: 935814134

Correu electrònic: Anna.Morist@uab.cat

Web: https://masterclinicaveterinaria.uab.cat/master/index.php

Màster propi UAB

2a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 4083/2
Preu: 5700 ¤
Preu especial: 5130¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Facultat de Veterinària. Campus UAB (Barcelona) / Colegio de Veterinarios de Madrid, C/Maestro Ripoll nº8 (Madrid)
Dates: del 20/10/2020 al 01/11/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Medicina i Cirurgia Animal
Centres col·laboradors:
Hospital Clínic Veterinari UAB
Títol que s'obté:
Màster en Clínica de Petits Animals Certificat d'aprofitament de Neurologia, Oftalmologia i Reproducció de Petits Animals Certificat d'aprofitament de Medicina Interna de Petits Animals Certificat d'aprofitament de Diagnòstic per la Imatge. Medicina i Cirurgia d'Animals Exòtics Certificat d'aprofitament de Cures Intensives i Dermatologia de Petits Animals

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.