Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Màsters i Postgraus UAB > Doctorats > Ciències socials

La UAB té més de 65 programes de doctorat implantats i verificats amb el Reial Decret de Doctorat 99/2011, dividits en 5 àrees d’interès: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències de la Salut i Enginyeries. A més, des de 2014 compta amb el distintiu HR Excellence in Research, que reflecteix el nostre compromís de garantir un entorn de recerca atractiu.                        

                                                               Logo d'excel·lència                                        

Si estàs interessat a accedir a un dels nostres doctorats o vols més informació, només cal que contactis amb cadascun d’ells. Trobaràs la informació de contacte a la primera plana d’informació general del programa de doctorat.
 
En cadascun dels programes trobaràs informació general del doctorat, amb les sortides professionals, l’admissió i el calendari, les línies de recerca i els directors de tesi, les activitats que es realitzen, el seguiment, la matriculació i la qualitat.

 

«Cada passa que vaig donar en el desenvolupament del projecte em va omplir d'idees i inquietuds que vull plasmar per comprendre els nous canvis dins la publicitat.»

Atahualpa Badillo

Màster en Estratègia i Creativitat Interactiva

 

Contacta'ns!

ed.matricula
93 581 30 10
Atenció a l'usuari

 

 

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2022 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats