Universitat Autònoma de Barcelona Màsters i postgraus UAB

Màsters i Postgraus UAB > Doctorats > Ciències experimentals > Qualitat

Ciències humanes
Arts i Humanitats
Ciències experimentals
Ciències

Doctorat en Història de la Ciència

2013 / 2014

Qualitat

Qualitat

La UAB compta amb un equip de 3.615 professors dedicats a la formació de més de 45.000 estudiants de grau i de postgrau. La universitat destaca per la seva qualitat formativa i investigadora en els àmbits de les ciències socials, humanitats, ciències experimentals, biociències, ciències de la salut, enginyeries i tecnologia.

La UAB és coneguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca i com a nucli coordinador d'un potent pol científic i tecnològic: l'Esfera UAB. L'excel·lència investigadora de la UAB es fa palesa en els programes de qualitat: 27 doctorats de la UAB del RD 1393/2007 van ser guardonats amb la Menció cap a l'Excel·lència del Ministeri d'Educació.

Fruit d'això, la UAB encapçala els rànquings universitaris de referència a nivell internacional. És la primera universitat de l'estat espanyol i la 146 del món segons el rànquing Times Higher Education 2015-2016 i es troba entre les 200 millors del món segons el Rànquing QS 2015-2016. El rànquing The Times Higher Education de les millors universitats del món amb menys de 50 anys (150 Under 50) situa la UAB en la posició 12 a nivell mundial, i primera de totes les universitats de l'Estat. Es pot consultar tota la informació sobre la UAB als rànquings

Reconeixement i premis

El programa de doctorat en Història de la Ciència ha format generacions d'estudiants en aquesta disciplina. Els mateixos doctors expliquen la seva trajectòria i la utilitat que ha tingut la formació que hi van rebre en la seva vida professional en l'apartat Alumni del CEHIC.

Procediments per a queixes i reclamacions

La UAB posa a la disposició dels doctorands la Seu Electrònica (apartat 'Consultes, suggeriments i/o queixes'), com a sistema per a vehicular suggeriments, reclamacions o queixes.

 

 

 

El Postgrau UAB t'ofereix un ampli catàleg de màsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econòmics i socials més innovadors. Són els postgraus i màsters UAB:
una inversió en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

© 2019 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats