Presentació

Any rere any, en completar els estudis de grau, una part important de l'alumnat manifesta el seu interès a orientar la seva carrera professional cap al món de la Qualitat tenint en compte les interessants i abundants ofertes que poden trobar-se avui en dia al mercat laboral tant a nivell nacional com internacional.

En l'actualitat, a Espanya hi ha més de 36.000 empreses certificades amb la norma ISO 9001 el que suposa estar ocupant el lloc 7è a nivell mundial per davant de països econòmicament forts com USA i només per darrere de països com la Xina, Alemanya, Anglaterra, Itàlia o França. Això vol dir que són necessaris tècnics amb titulació adient per a la gestió directa d'aquestes certificacions, sense comptar amb els consultors necessaris per acompanyar a la empreses durant la implantació del sistema de gestió i els auditors que els certifiquen.


En el marc internacional, la certificació ISO 9001 així com les certificacions de "Qualitat Total" en les seves diferents especialitats (automòbil, aviació, defensa, ...) continua sent una de les eines estratègiques més demandades per les organitzacions. Així ho posa de manifest l'últim estudi ISO Survey realitzat en prop de 200 països, les dades mostren un creixement del 4% en tot el món.

Aquest postgrau forma professionals de la Qualitat per a les organitzacions tant públiques com privades, capaços de gestionar adequadament els seus objectius de Qualitat per tal d'assegurar la competitivitat i en definitiva la continuïtat de l'organització.

Objectius

- Formar professionals de la gestió i planificació dels QMS (Sistemes de Gestió de la Qualitat), dotant comandaments, tècnics i responsables de l'àrea de Qualitat de les empreses privades i públiques dels coneixements pràctics i teòrics, de les eines i dels mètodes procedimentals per a una direcció i gestió eficient del Sistema de Gestió de la Qualitat, assegurant la satisfacció de les parts implicades, així com els mecanismes per a la planificació, desenvolupament i registre de les auditories internes dels Sistemes de Gestió de la Qualitat, d'acord amb la noma internacional ISO 19011


- Conèixer els mecanismes per donar resposta als requisits de les normes internacionals ISO 9001 i de "qualitat total", adaptant solucions pràctiques per a les Organitzacions privades i públiques, amb dos fronts complementaris per dur a terme auditories en

1- Assolir l'acreditació formal i reconeguda internacionalment com a empresa capaç de complir amb els requisits de la norma.

2- Dotar l'organització de mecanismes i tècniques que li permetin millorar l'eficàcia per a la consecució dels objectius de qualitat.

Requisits d'accés

- Graus, Llicenciats, diplomats o graduats relacionats amb la gestió de la Qualitat i la Seguretat de processos.
- Responsables de processos industrials
- Responsables de la Implantació i Auditoria de Sistemes de Gestió de la Qualitat (QMS).
- Altres professionals vinculats a les Certificacions de Qualitat.
- Professionals de la Qualitat de les organitzacions tant Públiques com Privades.

Sortides professionals

- Directius responsables de l'àrea de Qualitat d'organitzacions privades i públiques.
- Tècnics de Qualitat d'organitzacions privades i públiques.
- Auditors QMS d'organitzacions privades i públiques.
- Assessors de Qualitat.
- Assessors ISO 9001.
- Formador de Qualitat.
- Formador ISO 9001.
- Formador d'auditors interns QMS.

Contacte

Armando Equeter Leva

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.uab.cat/web/estudiar/masters-i-postgraus-propis/oferta-de-masters-propis/tots-els-masters-i-postgraus-1345721301743.html

Postgrau UAB
10% de descompte Alumni Premium

2a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3844/2
Preu: 1980 ¤
Preu especial: 1782¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium
Preu especial: 1881¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUABf

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Escola de Prevenció i Seguretat Integral. Edifi blanc, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 17/01/2020 al 04/07/2020
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Sistemes de Gestió de la Qualitat

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.