Postgrau en Seguretat Alimentària

Formació professionalitzadora que capacita per implantar i auditar els principals sistemes de qualitat i seguretat en la indústria alimentària

Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Per a evitar-te ensurts amb la documentació requerida, et recomanem que et matriculis en els primers dies del període previst.

Beneficia’t d’un 10% de descompte matriculant-te al menys amb quatre setmanes d’antelació a la data d’inici del curs (ampliable fins a quatre setmanes més en funció dels períodes de vacances).

Dates per a la matrícula

del 01/06/2022 al 03/11/2022

Pagament fraccionat

Si pagues la matrícula d'una sola vegada, et beneficiaràs d'un descompte del 3% de l'import de la matrícula. Si ho prefereixes pots pagar en dos terminis sense descompte. Per altres opcions, consulta la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB , telèfon 93 592 9710.

Formes de pagament

Pots fer el pagament de tres maneres:

  • Per TPV, amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència.
  • Amb el document de pagament a qualsevol oficina de BBVA.

Si et cal realitzar-lo d'alguna altra manera, contacta amb nosaltres a formacio.continuada.fuab@uab.cat

Matrícula

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per pagar la reserva de plaça i per matricular-te. No et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Preu

2350 €

Preus especials

Preu especial: 2280 €
Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUAB cursos o mòduls (només primera matrícula)

Preu especial: 2233 €
Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUAB Graduats o màster (només primera matricula)

Crèdits

30 ECTS

Cancel·lació del programa

En cas que no s’assoleixi el nombre mínim d’estudiants per garantir la viabilitat del programa, o per una altra raó de força major, el centre es reserva el dret de cancel·lar el programa.

Vols rebre més informació?