Postgrau en Seguretat Alimentària

Formació professionalitzadora que capacita per implantar i auditar els principals sistemes de qualitat i seguretat en la indústria alimentària

  • Postgrau UAB
  • Codi de l'estudi: 1470/24
  • 24a edició
  • Modalitat: Presencial.
  • Crèdits: 30 ECTS
  • Inici: 05/11/2021
  • Final: 28/05/2022
  • Places: 35
  • Orientació: Professional
  • Preu: 2220 €
  • Preu especial 2109 €
    Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUAB (només primera matrícula a curs complet)
    Preu especial 1776 €
    Col·lectiu d'aplicació: Alumnes que hagin cursat diplomatura Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentària i el curs Marc Jurídic de la Seguretat Alimentaria
    Preu especial 1998 €
    Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium+ (només primera matrícula a curs complet)
  • Idioma de docència: Castellà (50%), Català (50%)
  • Lloc: Escola de Prevenció i Seguretat Integral. Edifi blanc, Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)

El postgrau en Seguretat Alimentària prepara professionals que puguin respondre a les garanties de seguretat i fiabilitat que les empreses i la ciutadania exigeixen en els processos de producció, elaboració, transformació i comercialització de productes i serveis alimentaris.

El contingut aborda la seguretat alimentària des d'una perspectiva àmplia:

  • Apropa l'estudiant a la qualitat, la seguretat alimentària i la traçabilitat dels productes a través dels vessants tècnic i jurídic dels aspectes més rellevants dels processos, del producte i del consum.
  • Proporciona coneixements de la normativa legal sobre seguretat i responsabilitat en la producció alimentària, amb èmfasi en la responsabilitat jurídica i aportant orientació pràctica i preventiva sobre la matèria.

Dirigit a:

  • Directius i tècnics d'empreses alimentàries.
  • Personal de:
    • Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen, entitats certificadores i altres distintius de qualitat.
    • Entitats de certificació i control d'empreses agroalimentàries.
    • Confraries de pescadors.
    • Administracions públiques.
    • Inspecció.
    • Entitats assessores en matèria agroalimentària.

Sortides professionals

- Responsables tècnics d'empreses agroalimentàries.
- Auditors i certificadors de sistemes de seguretat alimentària.
- Consultors en sistemes de qualitat i seguretat alimentària.
- Responsables de cadenes de distribució agroalimentàries.
- Assessor d'implantació de la seguretat alimentària a la indústria.
- Tècnics i responsables de laboratoris acreditats en les normes ISO/IEC 1702.

Pràctiques

Els alumnes poden beneficiar-se de la possibilitat de pràctiques opcionals en conveni amb empreses de qualsevol sector, sempre que l'oferiment vingui de l'empresa, la feina que els hi ofereixin sigui relacionada amb el estudis que estan cursant i serveixi per adquirir pràctica com a complement de les classes.

Beques i ajuts

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària..

Consulta la informació a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola de Prevenció i Seguretat Integral

Contacte

Formació Continuada FUAB

Telèfon: 935817177

Informació addicional

https://www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral/

Vols rebre més informació?