Postgrau en Seguretat Alimentària

Formació professionalitzadora que capacita per implantar i auditar els principals sistemes de qualitat i seguretat en la indústria alimentària

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 1470 i Edició: 22

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continuada.fuab@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continuada.fuab@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 18/03/2019 al 08/11/2019

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Aquests estudis es dirigeixen a:
- Titulats i estudiants de darrer curs en àmbits com ara Dret, Veterinària, Enginyería, Farmàcia, Biologia i d'altres relacionats.
- Directius i tècnics d'empreses alimentàries.
- Personal de Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen, entitats certificadores i altres distintius de qualitat.
- Personal d'entitats de certificació i control d'empreses agroalimentàries.
- Personal de les confraries de pescadors.
- Personal de les administracions públiques.
- Personal inspector.
- Personal de les entitats assessores en matèria agroalimentària.

Requisits d'accés

- Llicenciats, diplomats o graduats amb coneixements i experiència en el camp de la higiene alimentària.
- En cas de no disposar de titulació universitària, s'haurà d'acreditar experiència professional. En aquest cas, l'estudiant rebrà un certificat en comptes de la titulació de diplomat.

Criteris de selecció

Valoració de currículum i ordre d'inscripció.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?