Postgrau en Medicina d'Emergències i Cures Intensives en Petits Animals

Presentació

Aquest programa inclou informació i coneixements, tant teòrics com pràctics, sobre les diferents àrees de coneixement que formen part de la pràctica diària de la medicina d'emergències i cures intensives de petits animals.

En els darrers anys les especialitzacions clíniques han esdevingut una realitat i una necessitat en l'àmbit professional de la veterinària clínica.

El camí a l'especialització reglada pels diferents col.legis d'especialistes és llarg i reservat a un nombre mol limitat de persones, a més de requerir anys de formació clínica. Malauradament aquest camí no és a l'abast de molts professionals que d'altra banda volen enriquir el seu bagatge de coneixements en aquesta àrea clínica.


Aquest programa té com objectiu que l'alumne adquireixi els coneixements corresponents a l'especialitat clínica de medicina d'emergències i cures intensives en petits animals. Es dirigeix a tots aquells professionals veterinaris, tant de llicenciatura recent com amb cert bagatge professional que vulguin aprofundir en l'esmentada especialitat. Cal esmentar que l'alumne que exerceixi com a clínic, tindrà l'oportunitat de poder integrar i aplicar a la seva activitat clínica professional els coneixements adquirits des del primer mòdul.

La docència serà duta a terme per professionals amb àmplia experiència en la docència universitària i que a més a més són especialistes europeus o americans en diferents àrees relacionades amb els temes tractats en cada mòdul. Per tant, aquests estudis permetran accedir a una docència clínica, tant teòrica com pràctica, pionera en el nostre país i de qualitat.

Objectius

- Aportar coneixements bàsics en l'abordatge del pacient emergent, la patogènia, la terapèutica i la monitorització del pacient caní i felí.

- Aportar coneixements teòrics actualitzats en diferents àrees, tant generals com especialitzades que completen la visió pluridisciplinar necessària per un correcte abordatge d'aquest tipus de pacients.


- Oferir sessions pràctiques en les que es puguin adquirir habilitats en tècniques quirúrgiques bàsiques i en procediments diagnòstics habituals en medicina intensiva.

- Proposar la resolució de casos clínics complexes amb un protocol estandarditzat i complet.

Requisits d'accés

Tenir el títol de Llicenciat/da o Grau en Veterinària.

Sortides professionals

Veterinari clínic de petits animals.

Contacte

Carlos Torrente Artero

Telèfon: 935811387

Correu electrònic: Carlos.Torrente@uab.cat

Postgrau UAB

6a Edició
Places: 50
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3468/6
Preu: 5500 ¤
Preu especial: 4950¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Facultat de Veterinària Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 09/11/2020 al 30/09/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Medicina i Cirurgia Animal
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Medicina d'Emergències i Cures Intensives en Petits Animals

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.