Presentació

Donada la quantitat d'avenços científics en oftalmologia creiem necessaria una formació actualitzada en Infermeria Quirúrgica en Oftalmologia de forma personalitzada.

Per això el nombre d'alumnes es limita a un mínim d'1 i un màxim de 2, de manera que puguin aprofitar al màxim els coneixements dels professors que intervenen en el Postgrau, sobretot a nivell pràctic, i també a nivell teòric amb tutories i assistint a les sessions clíniques dels facultatius. La presentació d'un treball de recerca és obligatori, i també s'avaluarà el desenvolupament de l'estudiant durant el curs.

Objectius

Ampliar els coneixements generals en oftalmologia i adquirir nous coneixements en les noves tecnologies, instrumentació i la seva aplicació en infermeria quirúrgica.

També coneixements específics de la actuació de la infermera en el quiròfan d'oftalmologia i la cura pre i post operatòria del pacient oftalmològic.

Requisits d'accés

Programa dirigit diplomats en infermeria amb certa experiència prèvia i interessats en incorporar i actualitzar els coneixements relacionats amb les noves tecnologies i la seva aplicació en l'oftalmologia quirúrgica.

Sortides professionals

Instrumentació en intervencions d'oftalmologia de pacients en centres hospitalaris, en el departament d'oftalmologia, en clíniques oftalmològiques. També desenvolupar l'organització del quiròfan, gestió de material, etc.

Contacte

Mar Moragas

Telèfon: 932531500

Correu electrònic: formacion@fundacionimo.org

Web: http://www.imo.es

Postgrau UAB
10% de descompte Alumni Premium

18a Edició
Places: 2
Orientació: Professional
35 ECTS
Codi de l'estudi: 1394/18
Preu: 4235 ¤

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Institut de Microcirurgia Ocular (IMO). c/ Josep Maria Lladó 3, Barcelona
Dates: del 01/10/2019 al 30/09/2020
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Departament de Cirurgia
Centres col·laboradors:
FUNDACIO DE RECERCA INSTITUT DE MICROCIRURGIA OCULAR
Títol que s'obté:
Diplomatura de postgrau en Infermeria Quirúrgica en Oftalmologia

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.