Postgrau en Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils

Presentació

El diploma de postgrau en Il.lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils té per objectiu l'exploració i desenvolupament dels registres propis de cada alumne, tot adequant-los a les característiques específiques del mercat actual i als suports, productes i comunicacions adreçades a infants i joves, dotant els estudiants d'una visió àmplia, real i sense prejudicis del que significa convertir-se en un Il.lustrador especialitzat en aquest públic.

Objectius

Formar els estudiants en una major consciència del medi de la il.lustració gràfica, l'edició i el coneixement de l'àmbit professional de les publicacions, suports i productes literaris dirigits a infants i joves.
Augmentar els seus recursos visuals i narratius per a poder fer aportacions significatives a nivell professional.

Requisits d'accés

Estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics). Els coordinadors de postgrau poden admetre a estudiants sense títol universitari, que per causa justificada siguin considerats aptes per seguir amb normalitat el curs. En cas de superar-lo, podran optar a un certificat signat pel rector de la UAB.
El curs va dirigit a grafistes, il.lustradors, animadors, dibuixants de còmic, professionals del món de la publicitat o l'àmbit editorial, dels estudis de televisió, del cinema i afins.

Sortides professionals

Il.lustrador professional; il.lustrador especialitzat en l'ambit infantil i/o juvenil; disseny i il.lustració de productes per a nadons i nens (merchandising, estampats, gadjets i jocs); il.lustrador de còmics, llibres de text, aplicacions, revistes especialitzades en oci i divulgació i tot tipus de continguts per a per a nens i joves; il.lustrador editorial; director d'art en empresses vinculades al sector editorial i al sector dedicat a nens i joves.

Contacte

Berta Fort Rabassa

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: https://www.eina.cat/ca/postgraus

Postgrau UAB

2a Edició
Places: 26
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 4042/2
Preu: 3600 ¤
Preu especial: 3240¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)
Dates: del 29/09/2020 al 08/07/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Il·lustració per a Publicacions Infantils i Juvenils

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.