Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

Dates d'inscripció

del 12/04/2019 al 18/12/2019

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Dirigit a professionals vinculats a l'àrea de les relacions humanes que vulguin especialitzar-se en tècniques grafoanalítiques com a instrument pràctic de diagnòstic caracterològic i de personalitat.
Àmbits relacionats: antropologia, medicina, psiquiatria, psicoteràpia, pedagogia, educació, psicologia, treball social, infermeria, criminologia, investigació privada, criminalística, perícia judicial, seguretat pública i privada.

Es requereix titulació universitària.
Excepcionalment, la coordinació del màster podrà donar accés a candidats sense els requisits acadèmics que pel seu currículum professional o altres titulacions justifiquin el seu interès en fer el programa.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3058 i Edició: 8

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continuada.fuab@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continuada.fuab@uab.cat

 

Manual d'inscripció online

Manual per a l'obtenció del NIU

Consulta el coordinador davant de qualsevol dubte.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.