Presentació

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

El Peritatge Grafoanalista (Grafoanalista Forense) consisteix en l'estudi i aplicació del conjunt de tècniques grafològiques avançades orientades a una interpretació científica de les traces identificatives de l'escriptura manuscrita.

El Postgrau proporciona una preparació didàctica intensiva que permet el coneixement d'aquesta especialitat i la competència per a l'aplicació práctica.
Es una formació metodològica de les tècniques grafoanalítiques que capaciten a l'estudiant per a emetre informes sobre personalitat mitjançant l'estudi del grafisme, tant per encàrrecs privats como en procediments judicials.
Els titulats gaudiran d'un reconeixement especial per part de l'Asociación de Grafoanalistas de España, pel Consejo Institucional de Profesores y Directoras de Laboratorios de Ciencias Forenses i altres entitats en conveni amb l'Instituto de Ciencias del Grafismo.

Objectius

- Proporcionar la formació específica amb les noves metodologies i tecnologia de la grafonomia aplicada a la grafopatologia i grafoanàlisi per aconseguir una adequada actuació professional davant dels jutjats i tribunals.
- Capacitar per actuar com a pèrit de l'escriptura i altres manifestacions gràfiques, per designació judicial i particularment, analitzant a demanda de Tribunal o de les parts els documents i manuscrits per a la seva interpretació.

- Capacitar a l'estudiant per recopilar dades en informes pericials per processos judicials o de selecció en empreses i institucions.

Requisits d'accés

Es requereix titulació acadèmica universitària.

En casos justificats, la coordinació del màster donarà accés a estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i, en cas de superar el programa, rebran un certificat.

Perfil de l'estudiant:
- professionals que vulguin especialitzar-se en grafoanàlisi europea, en les modalitats judicials i de la grafologia patològica i criminològica.
- formació d'interès especial per a advocats, funcionaris de justícia i de la seguretat pública i privada, metges i diplomats d'infermeria, criminòlegs, i responsables de recursos humans.

Sortides professionals

- Activitat professional de grafoanalista per encàrrec de l'administració pública, gabinets jurídics, particulars i designació de part legítima en procediments judicials.
- Participació pel torn d'ofici i llistats de designació judicial com a grafoanalista en procediments judicials.
- Activitat professional de grafoanalista per a particulars, organitzacions o empreses, gabinets de RH i de medicina-psicologia.

Contacte

Formació Continuada FUAB

Telèfon: 935817177

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: https://www.uab.cat/prevencio-seguretat-integral/

Postgrau UAB

9a Edició
Places: 50
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3058/9
Preu: 2220 ¤
Preu especial: 2019¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni FUAB (només primera matrícula a curs complet)
Preu especial: 1998¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium (només primera matrícula a curs complet)

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Dates: del 23/01/2021 al 06/11/2021
Idioma de docència:
Castellà (90%), Anglès (10%)
Centres responsables:
Escola de Prevenció i Seguretat Integral
Centres col·laboradors:
Institut de Ciències del Grafisme
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Grafoanalista Forense

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.