Postgrau en Grafoanalista Forense

Si ets un apassionat de la comunicació i l'educació, uneix-te a aquesta aventura de coneixement i anàlisi. Aprèn a gestionar programes multimèdia, dirigir campanyes públiques i integrar les TIC a l'educació

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial:

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 3058 i Edició: 9

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continuada.fuab@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continuada.fuab@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 30/06/2020 al 17/01/2021

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable (si encara no el tens, fes click aquí)
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Dirigit a professionals vinculats a l'àrea de les relacions humanes que vulguin especialitzar-se en tècniques grafoanalítiques com a instrument pràctic de diagnòstic caracterològic i de personalitat.
Àmbits relacionats: antropologia, medicina, psiquiatria, psicoteràpia, pedagogia, educació, psicologia, treball social, infermeria, criminologia, investigació privada, criminalística, perícia judicial, seguretat pública i privada.

Es requereix titulació universitària.
Excepcionalment, la coordinació del màster podrà donar accés a candidats sense els requisits acadèmics que pel seu currículum professional o altres titulacions justifiquin el seu interès en fer el programa.

Consulta el coordinador davant de qualsevol dubte.

Requisits d'accés

Es requereix titulació acadèmica universitària.

En casos justificats, la coordinació del màster donarà accés a estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i, en cas de superar el programa, rebran un certificat.

Perfil de l'estudiant:
- professionals que vulguin especialitzar-se en grafoanàlisi europea, en les modalitats judicials i de la grafologia patològica i criminològica.
- formació d'interès especial per a advocats, funcionaris de justícia i de la seguretat pública i privada, metges i diplomats d'infermeria, criminòlegs, i responsables de recursos humans.

Criteris de selecció

- Presentació de Currículum Vitae.
- Carta de motivació.

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?