Presentació

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Màster en Disseny i Edició de Producte
La diplomatura de postgrau en Edició de producte s'enfoca a la posada al mercat d'un producte dissenyat. Els diversos models d'editora de Barcelona i d'altres contextos del camp del disseny serviran com a punt de partida per treballar els aspectes necessaris per a què un producte dissenyat pugui ser adquirit pel conjunt de la societat. Els nous models de negoci vinculats al disseny de producte requereixen un dissenyador emprenedor capaç de prendre el rol de gestor del projecte i responsable de tot el conjunt de la cadena de valor entre producte i empresa.

Objectius

La Diplomatura de postgrau en Edició de Producte constitueix la segona part del Màster en Disseny i edició de producte, i té per objectiu la formació i habilitació en emprenedoria i nous models de negoci en el àmbit específic del disseny de producte, a través de la creació d’una editora i la seva promoció i comunicació.

Requisits d'accés

Estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics).
Les titulacions preferents són les de Grau en Disseny, especialitat disseny de producte, Enginyeria industrial o Arquitectura. Es valoraran però també aquells estudiants que tenint titulació superior en àmbits diferents, demostrin tenir experiència o aptituds per a formar-se en la projecció i disseny d’espais. En aquest darrer cas, ho podran demostrar a partir d’un dossier de treballs.

Sortides professionals

Disseny de producte industrial relacionat amb, la tecnologia, l'eco-disseny, “werables”, “packaging”, disseny d'il.luminació, disseny per el camp mèdic, disseny de mobiliari, disseny de PLV (publicitat en lloc de venta), director d'editora de disseny, direcció d'art i gestor de producte, “product manager” i “project management” , especialista en e-comerce i crowdfunding, UX dissenyador de producte centrat en l'usuari, consultor en disseny i producte, director de departament d'I+D+I, Brand manager.

Contacte

Berta Fort

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: http://www.eina.cat/postgraus/

Postgrau UAB

2a Edició
Places: 26
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3889/2
Preu: 3600 ¤
Preu especial: 3240¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)
Dates: del 10/02/2020 al 25/06/2020
Idioma de docència:
Castellà (70%), Anglès (20%), Català (10%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Edició de Producte Certificat de Postgrau Edició de Producte

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.