Postgrau en Disseny de Producte: Ideació, Validació i Producció

Presentació

Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

Màster en Disseny i Edició de Producte
La diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció, aporta formació avançada en la innovació en disseny de producte, la participació de l'usuari com a part fonamental del procés, la generació d'un programa d'usos i funcions definit per l'elaboració d'un disseny i totes les eines necessàries perquè aquest pugui ser produït amb de forma autònoma a través de nos sistemes productius com les mini sèries, els laboratoris de fabricació o els centres tecnològics.

Objectius

La Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció constitueix la primera part del Màster en Disseny i edició de producte, i té per objectiu, formar a dissenyadors en la innovació i producció, com a fase prèvia per a la posada en marxa d'un model de negoci de caràcter autoproductiu (editora).
Concretament habilita a nivell professional per a la generació d'una proposta de disseny detallada, l'estudi de la viabilitat de producció (auto-producció) i la fabricació des de una perspectiva de mercat.

Requisits d'accés

Estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics).
Les titulacions preferents són les de Grau en Disseny, especialitat disseny de producte, Enginyeria industrial o Arquitectura. Es valoraran però també aquells estudiants que tenint titulació superior en àmbits diferents, demostrin tenir experiència o aptituds per a formar-se en la projecció i disseny d’espais. En aquest darrer cas, ho podran demostrar a partir d’un dossier de treballs.

Sortides professionals

Disseny de producte industrial relacionat amb, la tecnologia, l'eco-disseny, “werables”, “packaging”, disseny d'il.luminació, disseny per el camp mèdic, disseny de mobiliari, disseny de PLV (publicitat en lloc de venta), director d'editora de disseny, direcció d'art i gestor de producte, “product manager” i “project management” , especialista en e-comerce i crowdfunding, UX dissenyador de producte centrat en l'usuari, consultor en disseny i producte, director de departament d'I+D+I, Brand manager.

Contacte

Berta Fort

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: http://www.eina.cat/postgraus/

Postgrau UAB

2a Edició
Places: 26
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3887/2
Preu: 3600 ¤
Preu especial: 3240¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (centre adscrit)
Dates: del 25/09/2019 al 30/01/2020
Idioma de docència:
Castellà (70%), Anglès (20%), Català (10%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Disseny de Producte: Ideació, Validació i Producció Certificat de Postgrau Disseny de Producte: Ideació, Validació i Producció

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.