Presentació

El diploma de postgrau en Disseny d’Espais Experiencials aporta una formació avançada en el desenvolupament de tots aquells aspectes vinculats al disseny, projecció i execució de les principals tipologies d’espais que formen part del nostre imaginari diari més proper. l’execució de l’obra i, en definitiva, a la construcció del nou espai dissenyat, tals com l’ergonomia i els vincles entre usuari i confort físic i psicològic, els mètodes constructius, les instal·lacions i el procés de gestió de l’obra en sí mateixa, a més de la normativa i legislació vigents.

Objectius

El Diploma de postgrau en Disseny d’Espais Experiencials pretén dotar l’estudiant dels coneixements específics per al desenvolupament de tots aquells aspectes vinculats al disseny, projecció i execució de les principals tipologies d’espais, com són els espais comercials, hotelers i de restauració, residencials, de treball, de benestar o educatius.

Requisits d'accés

- És requisit imprescindible per a accedir al màster estar en possessió, en el moment de la matrícula, d'un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics).

- Es consideren adients els candidats procedents de: Graduat Superiors en Disseny, Arquitectura tècnica, així com altres titulacions o formacions sempre que tinguin algun tipus d’experiència o vinculació amb la disciplina del disseny d’espais.

Sortides professionals

Disseny d'espais interiors i exteriors: disseny d'espais domèstics i comercial, rehabilitació, adequació d'espais de treball i d'oficines, espais públics i jardins, disseny d'esdeveniments i d'espais efímers, estands, disseny de sistemes per a locals comercials de cadenes i franquícies, disseny d'exposicions, aparadorisme. Direcció i gestió d'obres.

Contacte

Berta Fort

Telèfon: 932030923

Correu electrònic: postgraus@eina.cat

Web: https://www.eina.cat/ca/postgraus

Postgrau UAB

1a Edició
Places: 26
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 4339/1
Preu: 3600 ¤
Preu especial: 3240¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona , Passeig de Santa Eulàlia 25, Barcelona
Dates: del 22/03/2021 al 28/07/2021
Idioma de docència:
Castellà (90%), Català (10%)
Centres responsables:
Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Disseny d'Espais Experiencials

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.