Postgrau en Direcció Executiva de Serveis de Gestió de Documents i Arxius

Formació especialitzada per a professionals de l'arxivística per dur a terme tasques estratègiques de direcció, planificació, gestió i comunicació a centres d'arxius i serveis de gestió documental

Matrícula

La matrícula serveix per formalitzar el teu ingrés al programa i atorgar-te els drets al títol o certificat corresponent en la mesura en que el superis. Per a evitar-te ensurts amb la documentació requerida, et recomanem que et matriculis en els primers dies del període previst.

Dates per a la matrícula

del 25/09/2020 al 30/10/2020

Pagament fraccionat

Si pagues la matrícula d'una sola vegada, et beneficiaràs d'un descompte del 3% de l'import de la matrícula. Si ho prefereixes pots pagar en dos terminis sense descompte. Per altres opcions, consulta la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB , telèfon 93 592 9710.

Formes de pagament

Pots fer el pagament de tres maneres:

  • Per TPV, amb targeta de crèdit o dèbit (acceptem Visa i MasterCard).
  • Per transferència.
  • Amb el document de pagament a qualsevol oficina de BBVA.

Si et cal realitzar-lo d'alguna altra manera, contacta amb nosaltres a formacio.continuada.fuab@uab.cat

Matrícula:

Si superes l'admissió, rebràs per email les instruccions per pagar la reserva de plaça i per matricular-te. No et pots matricular sense haver estat prèviament admès.

Preu

2100 €

Preus especials

Preu especial: 1890 €
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium (només primera matrícula a curs complet)

Preu especial: 1995 €
Col·lectiu d'aplicació: Exalumnes ESAGED titulats en Graduat Superior o Màster Arxivística, socis AAC-GD, Amics UAB, membres de l'Asociación Vasca de Profesionales de Archivos, Bibliotecas y Centros de Documentación.(només primera matrícula a curs complet)

Crèdits

30 ECTS

Vols rebre més informació?