Requisits d'accés

- Tenir un títol universitari d'un mínim de 180 ECTS, o equivalent.

- En casos justificats, es pot permetre l'accés d'estudiants no titulats amb demostrada experiència professional i en cas de superar el programa rebran un certificat d'assistència.

Criteris de selecció

Per a l'admissió dels alumnes es valorarà
- Els perfils amb potencialitat de desenvolupar el seu treball en l’àmbit del Desenvolupament Rural Sostenible i la dinamització Agroecològica. Particularment:Professionals de l'administració pública, les entitats i les empreses del sector del desenvolupament rural. Persones vinculades a iniciatives de promoció de l'Agroecologia i la Sobirania Alimentària que vulguin desenvolupar un perfil professional per tal de treballar en l'àmbit del desenvolupament rural. Persones amb qualsevol tipus de formació superior que vulguin orientar el seu itinerari curricular cap a la Dinamització Local Agroecològica per tal d'ocupar-se en recerca, assessorament o funcionariat en l'àmbit del desenvolupament rural. Persones sense formació superior, vinculació prèvia amb iniciatives agroecològiques o experiència professional en l'àmbit del desenvolupament rural que vulguin desenvolupar un perfil professional en Dinamització Local Agroecològica.
- Curriculum vitae.
- Expedient acadèmic.
- Carta explicativa dels motius de l'interès en el Postgrau.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.