Presentació

Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb les normes de l'Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) amb el suport de les estructures de formacions existents a Gran Bretanya i els EEUU com el màster en el Laban Center de la London City University i de la Hahneman University a Filadèlfia. Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

L'objectiu fonamental d'aquest postgrau és oferir una introducció àmplia sobre la DMT (Dansa Moviment Teràpia). El postgrau s'ofereix a professionals de la psicologia, pedagogia, treball social, terapeutes ocupacionals, professors de dansa i moviment i altres professionals.


La DMT és una professió de caràcter interdisciplinari que es fonamenta en la unió de moció i emoció: utilitza la teoria i mètode psicoterapèutic i es fonamenta en la investigació sobre la comunicació no-verbal, la psicologia del desenvolupament i els sistemes d'anàlisi del moviment. Cada cop té un ressò més important dins el coneixement del que es conegut com a teràpies creatives.

Existeix la possibilitat de continuar la formació en DMT amb el màster per aquells alumnes que ho sol.licitin. Per tal d'accedir l'estudiant haurà d'haver aprovat el postgrau, complir la normativa d'accés de la UAB per a màsters propis i superar una entrevista personal amb la coordinació del curs.

Objectius

- Dotar de les aptituds adients per a desenvolupar la seva tasca com a terapeutes amb una àmplia introducció en DMT. Capacitar l'alumnat en la competència comprensiva i expressiva, en l'exercici de la seva professió amb coneixements de DMT.

- Conèixer les metodologies, els conceptes, les teories i els temes més rellevants, tots ells aplicables en les diferents branques de la investigació i treball en DMT.

Requisits d'accés

El postgrau va dirigit en especial a professionals de la psicologia, pedagogia, treball social, terapeutes ocupacionals, professors de dansa i moviment i altres professionals
En ambdós casos serà necessari la superació d'un curs introductori i entrevista. Es valorarà especialment l'experiència en dansa o moviment expressiu.

Sortides professionals

Aquest curs no ofereix cap formació en DMT en sí, sinó una introducció amplia sobre la seva aplicació, algunes de les seves tècniques i eines.

Sense fer les hores de pràctica clínica i de supervisió, els professionals que cursen aquest postgrau poden aprendre tècniques properes a la DMT i integrar-les a les seves demandes professionals i personals.

Els alumnes que han cursat aquest postgrau en DMT no es poden registrar a la Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) com a membres titulars però poden formar part de l'associació professional com a membres associats.

Contacte

Rosa Mongay Soler

Telèfon: 935868028

Correu electrònic: master.dmt@uab.cat

Web: https://masterdmt.uab.cat/

Postgrau UAB

13a Edició
Places: 31
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 1611/13
Preu: 2070 ¤
Preu especial: 1863¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Presencial
Lloc: Edifici de Participació UAB. Plaça Cívica. UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 16/10/2020 al 30/07/2021
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Psicologia Clínica i de la Salut
Centres col·laboradors:
Aula de Dansa-Cultura en Viu (Vicerectorat d'Estudiants i de Cultura)
Parc Salut de Mar Centre Asistencial Dr. Emili Mira i Lopez Centre Forum
TEB, Barcelona
ITA Clinic BCN S.L.
Fundació Vidal i Barraquer CSM Sant Andreu
Fundació Vella Terra Residencia i Centre de Dia Pare Batllori Residencia i Centre de Dia Les Corts
Salesians Centre Cruilla
Aspasim
Residencia Assistida per a Gent Gran Gràcia
Ceip Mossen Jacint Verdaguer
CET Carrilet
CEE Mare de Deu de Montserrat.
Institut d’Assistència Sanitària CSM Blanes
AMSA Avances Medicos
ADC Gazteleku Zirkilu
Fundación Carlos Martín
Fundación ADEMO
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Dansa Moviment Teràpia

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.