Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions de cada programa, del 16 al 20 de maig. Inscripcions obertes!

 • Postgrau UAB
 • Codi de l'estudi: 1611/14
 • 14a edició
 • Modalitat: Presencial.
 • Crèdits: 30 ECTS
 • Inici: 15/10/2021
 • Final: 31/07/2022
 • Places: 25
 • Orientació: Professional
 • Preu: 2160 €
 • Preu especial 1944 €
  Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium+
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: Edifici de Participació UAB. Plaça Cívica. UAB, Bellaterra (Barcelona)
Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb les normes de l'Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) amb el suport de les estructures de formacions existents a Gran Bretanya i els EEUU com el màster en el Laban Center de la London City University i de la Hahneman University a Filadèlfia. Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

L'objectiu fonamental d'aquest postgrau és oferir una introducció àmplia sobre la DMT (Dansa Moviment Teràpia). El postgrau s'ofereix a professionals de la psicologia, pedagogia, treball social, terapeutes ocupacionals, professors de dansa i moviment i altres professionals.

La DMT és una professió de caràcter interdisciplinari que es fonamenta en la unió de moció i emoció: utilitza la teoria i mètode psicoterapèutic i es fonamenta en la investigació sobre la comunicació no-verbal, la psicologia del desenvolupament i els sistemes d'anàlisi del moviment. Cada cop té un ressò més important dins el coneixement del que es conegut com a teràpies creatives.

Existeix la possibilitat de continuar la formació en DMT amb el màster per aquells alumnes que ho sol.licitin. Per tal d'accedir l'estudiant haurà d'haver aprovat el postgrau, complir la normativa d'accés de la UAB per a màsters propis i superar una entrevista personal amb la coordinació del curs.

Sortides professionals

Aquest curs no ofereix cap formació en DMT en sí, sinó una introducció amplia sobre la seva aplicació, algunes de les seves tècniques i eines.

Sense fer les hores de pràctica clínica i de supervisió, els professionals que cursen aquest postgrau poden aprendre tècniques properes a la DMT i integrar-les a les seves demandes professionals i personals.

Els alumnes que han cursat aquest postgrau en DMT no es poden registrar a la Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia (ADMTE) com a membres titulars però poden formar part de l'associació professional com a membres associats.

Pràctiques

Els màsters i postgraus propis de la UAB poden preveure o facilitar la realització de pràctiques acadèmiques externes en empreses o institucions amb la finalitat que l'estudiant assoleixi un grau d'experiència professional que li faciliti la inserció o la promoció en l'àmbit laboral.

Per a aquest estudi, són possibles les pràctiques no curriculars (optatives):

 • No curriculars
  Com a alumne matriculat a la UAB, disposes d’accés al portal de l'ocupació de la Universitat, el Servei d'Ocupabilitat mitjançant el qual pots participar en processos de selecció, tant per a estades de pràctiques no curriculars com per aconseguir un contracte de treball. En ambdós casos, cal que t’inscriguis a l’aplicació Nexus.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Departament de Psicologia Clínica i de la Salut

Centres col·laboradors

ITA Clinic BCN S.L.
Fundació Vidal i Barraquer CSM Sant Andreu
Fundació Vella Terra Residencia i Centre de Dia Pare Batllori Residencia i Centre de Dia Les Corts
Salesians Centre Cruilla
Aspasim
Residencia Assistida per a Gent Gran Gràcia
Ceip Mossen Jacint Verdaguer
CET Carrilet
CEE Mare de Deu de Montserrat.
Institut d’Assistència Sanitària CSM Blanes
AMSA Avances Medicos
ADC Gazteleku Zirkilu
Fundación Carlos Martín
Fundación ADEMO
TEB, Barcelona
Aula de Dansa-Cultura en Viu (Vicerectorat d'Estudiants i de Cultura)
Parc Salut de Mar Centre Asistencial Dr. Emili Mira i Lopez Centre Forum

Contacte

Rosa Mongay Soler

Informació addicional

https://masterdmt.uab.cat/

Vols rebre més informació?