Postgrau en Comunicació On Line i Gestió de Xarxes Socials

Presentació

Màster en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional (Online)
El comunicador on line és un nou especialista, amb moltes oportunitats d'ocupació, cada vegada més demandat per empreses, personalitats i institucions. Segons Infojobs la demanda d'aquest professional es va multiplicar per vuit el 2010 i segons l'estudi Dircom divulgat el maig de 2010, les xarxes socials formen part del dia a dia de vuit de cada deu responsables de comunicació.

Les comunitats i els 'social media' estan transformant l'entorn competitiu: per una banda, tenen el poder d'afegir valor a les decisions dels públics en general i dels consumidors en particular, de l'altra, disminueixen la possibilitat de control dels directors de comunicació sobre la seva reputació, la seva imatge, la comunicació dels seus productes i de les seves marques.


Aquesta diplomatura de postgrau neix amb l'objectiu d'habilitar i capacitar a aquest perfil professional amb capacitat de lideratge, habilitar-lo per desenvolupar i gestionar amb excel.lència les millors estratègies de comunicació en línia, així com el creixement de la interacció a través de les diferents plataformes basades en les tecnologies de la comunicació pròpies d'Internet.

De la mateixa forma és important oferir un apropament real a les eines que ha de fer servir en el seu dia a dia per aprofitar les oportunitats que ofereix Internet i les tecnologies mòbils, tant a nivell de comunicació com per a la web 2.0, on els continguts són generats i distribuïts pels usuaris de la xarxa.

El professional aconseguirà entendre i activar la creació de campanyes que generin valor per a organitzacions i/o personalitats de prestigi, donant resposta a aquesta necessitat en el mercat laboral del nostre sector d'activitat.

Objectius

- Obtenir la base tecnològica per entendre i interactuar en un entorn que es desenvolupa a partir d'aplicacions que permeten la comunicació social on line.
- Conèixer, entendre, aprendre i gestionar la comunicació a Internet.
- Desenvolupar capacitats per aconseguir avantatges competitius que creïn un posicionament on line adequat als objectius de comunicació.

- Adquirir capacitats i criteri per al maneig de les eines més significatives de la comunicació i la investigació on line.
- Aprendre a gestionar les comunitats i xarxes socials al servei de la marca i la reputació.
- Aprendre la base per gestionar projectes d'implementació d'aplicacions que compleixin els requeriments de negoci de les companyies.
- Adquirir la capacitat de crear estratègies eficients per tenir un òptim posicionament a la Xarxa.

Requisits d'accés

- Llicenciats/des, graduats/des i diplomats/es professionals de comunicació en tots els àmbits.
- Excepcionalment, es podran admetre alumnes amb experiència professional demostrada en comunicació, que si superen el programa rebran un certificat.

Sortides professionals

Els diplomats en Comunicació On Line i Gestió de Xarxes Socials podran exercir les seves funcions com comunicadors especialitzats en la gestió estratègica de la comunicació, a través de les noves tecnologies, en tot tipus d'empreses i institucions, així com en assessories i empreses especialitzades per donar servei extern tant a empreses / institucions com a personalitats i professionals en general tant (del món de la cultura, el cinema, l'esport, la política).

Contacte

Francisca Morales Serrano

Telèfon: 935812788

Correu electrònic: com.online.grs@uab.es

Postgrau UAB

5a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 2908/5
Preu: 2800 ¤
Preu especial: 2300¤
Col·lectiu d'aplicació: Titulats Máster en Dirección de Comunicación Empresarial e Institucional, presencial o on- line UAB , col.legiats al Col.legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, i persones discapacitades a l'atur

Veure el detall del preu

Modalitat: Online
Lloc: Online
Dates: del 18/04/2017 al 31/10/2017
Idioma de docència:
Castellà (100%)
Centres responsables:
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau en Comunicació On Line i Gestió de Xarxes Socials

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.