Presentació

El document “Competència digital docent del professorat de Catalunya”, elaborat per un equip d'experts de les universitats catalanes, i els departaments d'Ensenyament, d'Empresa i Ocupació i Economia i Coneixement, conclou quines són les competències que han de tenir els mestres i professors no universitaris de Catalunya per tal de poder ajudar als seus alumnes a assolir les competències digitals previstes en els currículums d'educació primària i educació secundària obligatòria publicades en els Decrets 119/2015 i 187/2015.
Amb un enfocament eminentment pràctic, aquest programa formatiu pretén, per una banda, donar resposta als docents que desitgen acreditar el seu perfil professional en “Competència Digital Docent” i, per l'altra, oferir a qualsevol altre professorat i formador millorar les seves competències digitals per a la introducció de les tecnologies digitals en el seu àmbit d'actuació docent.

L'equip de professorat promotor d'aquest programa té experiència acadèmica i professional contrastable en l'àmbit de la introducció de les tecnologies digitals en la docència, a més de comptar amb la col.laboració de conferenciants i professionals externs que exposaran aplicacions pràctiques d'aquestes tecnologies en la docència no universitària.

Objectius

- Analitzar críticament el paper de les tecnologies digitals en el context educatiu actual
- Promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats en quant a la integració de les tecnologies digitals en el centre educatiu, des d’un punt de vista organitzatiu i didàctic.
- Dissenyar entorns universals d’aprenentatge incorporant les tecnologies digitals.

- Analitzar críticament les noves tecnologies digitals per a identificar el seu ús potencial per a la docència.
- Promoure l'ús de les tecnologies digitals a nivell de centre educatiu, respectant principis ètics i cívics.

Requisits d'accés

- Diplomats, Graduats i Llicenciats universitaris vinculats professionalment al camp de l'educació formal o no formal, amb experiència o interès per a millorar el seu perfil professional vinculat a les tecnologies digitals.

Sortides professionals

El programa formatiu es dirigeix principalment a professionals en actiu que desitgin millorar el seu perfil competencial en l'àmbit de la Tecnologia Digital enfocada a la docència en diferents nivells del sistema educatiu, així com dels centres d'educació no formal.

Així mateix, pretén donar resposta als professionals dels centres educatius públics que desitgin acreditar el seu perfil professional en “Competència digital docent”.

Contacte

Aleix Barrera Corominas

Telèfon: 9

Correu electrònic: Aleix.Barrera@uab.cat

Postgrau UAB

2a Edició
Places: 40
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 4057/2
Preu: 1680 ¤
Preu especial: 1512¤
Col·lectiu d'aplicació: ALUMNI UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Facultat de Ciències de l’Educació
Dates: del 20/11/2020 al 19/11/2021
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Departament de Pedagogia Aplicada
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Competència Digital Docent

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.