• Postgrau UAB
 • Codi de l'estudi: 3594/7
 • 7a edició
 • Modalitat: Semipresencial
 • Crèdits: 30 ECTS
 • Inici: 03/10/2021
 • Final: 23/07/2022
 • Places: 24
 • Orientació: Professional
 • Preu: 2950 €
 • Preu especial 2655 €
  Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium+
 • Idioma de docència: Castellà
 • Lloc: E.U. de Fisioteràpia Gimbernat (Sant Cugat del Vallès)
04 Postgrau en Acupuntura i Dolor - Ishar Dalmau i Santamaria
Aquesta edició del Postgrau en Acupuntura i Dolor es caracteritza per tenir una organització particular en la que la matèria docent s'impartirà al llarg del curs acadèmic d'octubre a juny en el format online a través del Campus Virtual de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà (centre adscrit a la UAB), i unes classes presencials teòrico-pràctiques impartides de dilluns a divendres concentrades en 3 setmanes durant el mes de juliol (les dates exactes s'actualitzaran segons l'any acadèmic).
L'objectiu d'organitzar el postgrau en el format descrit és afavorir que alumnes d'altres països que parlin castellà puguin cursar aquests estudis ja que les classes presencials obligatòries es concentren en 3 setmanes seguides.

Aquest postgrau té el propòsit de formar professionalment al personal de la medicina, de la fisioteràpia i de la infermeria en tècniques d'acupuntura i tècniques relacionades com a eina de tractament en diferents tipus de dolor.

L'acupuntura explica el funcionament de l'organisme amb una visió integradora i global, en comptes de tractar-lo com a segments analítics o aïllats.

El Dolor és una de les simptomatologies més presents a la nostra societat, cada vegada hi ha més terapeutes que utilitzen l'acupuntura i tècniques relacionades per a tractar als seus pacients. Els professionals han trobat en l'acupuntura i tècniques relacionades una fórmula de treball ideal que els permet complir els seus objectius.

Sortides professionals

- En els darrers anys, el tractament d'acupuntura relacionada amb el dolor s'ha estès entre el col.lectiu de fisioterapeutes, de infermeria i de metges degut a la seva eficàcia i als seus resultats positius.
- Les diferents tècniques d'acupuntura permeten tractar un gran nombre d'alteracions relacionades amb el dolor. Per això resulten de gran utilitat als fisioterapeutes, infermer@s i metges de qualsevol especialitat. El curs els capacita per aplicar aquestes tècniques en un gran nombre de pacients.
- Un postgrau d'acupuntura i dolor permet al professional assolir uns coneixements on es tingui en compte la globalitat del pacient
- Molts professionals de la medicina, de la fisioteràpia i de la infermeria busquen en aquestes tècniques, fórmules de tractament que els permetin solucionar els diferents dolors que sovint afecten els seus pacients, ampliant l'espectre de persones tractades, més enllà de les que pateixen alteracions múscul esquelètiques.
- Aquesta és una formació interessant tant pels metges, infermer@s i fisioterapeutes que treballen en centres hospitalaris, pels que atenen majoritàriament persones derivades de mútues o de seguretat social o per aquells professionals que es dediquen a l'exercici lliure amb consulta privada.
- Els professionals de diferents camps de la fisioteràpia, infermeria i de la medicina tenen en aquesta modalitat terapèutica, una eina imprescindible per treballar amb persones de diferents edats que presentin dolor.
- L'acupuntura es pot aplicar en diferents especialitats com: fisioteràpia i rehabilitació, traumatologia, reumatologia, anestesiologia, neurologia, ginecologia, oncologia, entre d'altres.

Beques i ajuts

Consulta tota la informació sobre possibilitats de beques i ajuts a la pàgina de beques, ajuts i convocatòries UAB.

Centres responsables

Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat

Contacte

Ishar Dalmau Santamaria

Telèfon: 935893727 ext 236

Informació addicional

http://www.eug.es

Vols rebre més informació?