Presentació

04 Postgrau en Acupuntura i Dolor - Ishar Dalmau i Santamaria
Després d'oferir, des de les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà-UAB, diverses edicions del curs de formació continuada de Fisioteràpia i Acupuntura, i Fisioteràpia i Acupuntura: Curs avançat, amb gran acceptació, va arribar el moment de consolidar un postgrau en aquesta àrea. El programa de postgrau en Acupuntura i Dolor englobaria els dos cursos anteriors per tal d'oferir a l'alumne un curs més complet en aquesta especialitat.

Aquest postgrau té el propòsit de formar professionalment a metges i fisioterapeutes en tècniques d'acupuntura i tècniques relacionades com a eina de tractament en diferents tipus de dolor.

L'acupuntura explica el funcionament de l'organisme amb una visió integradora i global, en comptes de tractar-lo com a segments analítics o aïllats.


El Dolor és una de les simptomatologies més presents a la nostra societat, cada vegada hi ha més terapeutes que utilitzen l'acupuntura i tècniques relacionades per a tractar als seus pacients. Els professionals han trobat en l'acupuntura i tècniques relacionades una fórmula de treball ideal que els permet complir els seus objectius.

Objectius

Adquirir els coneixements, habilitats, tècniques i procediments necessaris per a dur a terme la tasca professional emprant l'acupuntura com a eina per millorar el dolor.

Adquirir un domini de les diferents tècniques d'acupuntura que permeti a metges i fisioterapeutes utilitzar-les en els diferents camps i especialitats relacionades amb el dolor.

Requisits d'accés

- Títol de llicenciat/ada en Medicina o graduat/ada en Medicina, diplomat/ada o graduat/ada en Fisioteràpia i diplomat/ada o graduat/ada en Infermeria.

- L'admissió està oberta a candidats de qualsevol nacionalitat amb titulació acadèmica que els qualifiqui per a estudis de postgrau en el seu país d'origen.

- El postgrau està especialment dissenyat per als professionals de la medicina, de la fisioteràpia i de la infermeria que volen assolir noves perspectives per al tractament del dolor i per tant de treball, utilitzant l'acupuntura i les tècniques relacionades.

Sortides professionals

- En els darrers anys, el tractament d'acupuntura relacionada amb el dolor s'ha estès entre el col.lectiu de fisioterapeutes i metges degut a la seva eficàcia i als seus resultats positius.
- Les diferents tècniques d'acupuntura permeten tractar un gran nombre d'alteracions relacionades amb el dolor. Per això resulten de gran utilitat als fisioterapeutes i metges de qualsevol especialitat. El curs els capacita per aplicar aquestes tècniques en un gran nombre de pacients.
- Un postgrau d'acupuntura i dolor permet al professional assolir uns coneixements on es tingui en compte la globalitat del pacient
- Molts fisioterapeutes i metges busquen en aquestes tècniques, fórmules de tractament que els permetin solucionar els diferents dolors que sovint afecten els seus pacients, ampliant l'espectre de persones tractades, més enllà de les que pateixen alteracions múscul esquelètiques.
- Aquesta és una formació interessant tant pels metges i fisioterapeutes que treballen en centres hospitalaris, pels que atenen majoritàriament persones derivades de mútues o de seguretat social o per aquells professionals que es dediquen a l'exercici lliure amb consulta privada.
- Els professionals de diferents camps de la fisioteràpia i de la medicina tenen en aquesta modalitat terapèutica, una eina imprescindible per treballar amb persones de diferents edats que presentin dolor.
- L'acupuntura es pot aplicar en diferents especialitats com: fisioteràpia i rehabilitació, traumatologia, reumatologia, anestesiologia, neurologia, ginecologia, oncologia, entre d'altres.

Contacte

Ishar Dalmau Santamaria

Telèfon: 935893727

Correu electrònic: Ishar.Dalmau@eug.es

Web: http://www.eug.es

Postgrau UAB

5a Edició
Places: 24
Orientació: Professional
30 ECTS
Codi de l'estudi: 3594/5
Preu: 2950 ¤
Preu especial: 2655¤
Col·lectiu d'aplicació: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: E.U. de Fisioteràpia Gimbernat (Sant Cugat del Vallès)
Dates: del 02/10/2020 al 03/07/2021
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària d'Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat
Títol que s'obté:
Diploma de Postgrau Acupuntura i Dolor

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament.