Especialització en Seguretat Alimentària

Formació professionalitzadora que capacita per implantar i auditar els principals sistemes de qualitat i seguretat en la indústria alimentària

Sol·licita l'admissió al programa: Inscriu-te!

El procés d'admissió serveix per a comprovar que tots els alumnes compleixen els requisits del programa i garantir un ambient de treball òptim. Per a sol·licitar l'admissió has d'inscriure't: pots fer-ho online o presencialment i en els dos casos hauràs d'aportar la documentació requerida.

En el cas que quedin places lliures un cop superada la data final d'inscripció, la coordinació pot ampliar-la.

Inscripció online o presencial

Pots sol·licitar l'admissió de manera online o presencial.
 

Inscripció online:

Escaneja prèviament la documentació requerida per a tenir-la a punt.

L'aplicatiu et demanarà que especifiquis els codis d'estudi i edició del programa al qual et vols inscriure. Les dades d'aquest programa són: Estudi: 1470 i Edició: 26

Per inscriure't necessites un NIU (número d'identificació universitària de la UAB). Tria l'opció que correspongui al teu cas:

Si tens cap dubte, envia'ns un correu electrònic a formacio.continua.fuabformacio@uab.cat o truca'ns al 93 592 9710.


Inscripció presencial:

També pots inscriure't en persona, venint a la secretaria acadèmica de FUAB Formació, edifici blanc, planta baixa, campus de la UAB. Consulta el mapa i horaris. Telèfon: 93 592 9710; mail: formacio.continua.fuabformacio@uab.cat

 

Dates d'inscripció

del 01/06/2023 al 08/12/2023

Documentació requerida

- Títol de grau universitari o equiparable
- Expedient acadèmic
- DNI, NIE (escanejat per les dues cares) o passaport vigent
- Fotografia mida carnet (176 x 220 px. en format jpg)

Full d'inscripció per accés sense titulació universitària
(Aquest document s'ha d'adjuntar en el moment de la inscripció).

Requisits d'accés

- Llicenciats, diplomats o graduats amb coneixements i experiència en el camp de la higiene alimentària.

Per accedir sense titulació caldrà acreditar l'experiència professional en l'àmbit, amb un mínim de 3 anys realitzant tasques vinculades a: Tècnics d'empreses agroalimentàries, Auditors i certificadors de sistemes de seguretat alimentària, Consultors en sistemes de qualitat i seguretat alimentària, Responsables de cadenes de distribució agroalimentàries, Assessors d'implantació de la seguretat alimentària a la indústria, Tècnics i responsables de laboratoris acreditats en les normes ISO/IEC 1702, o altres Professions que puguin acreditar les competències professionals vinculades a la disciplina del diploma.

Es podrà sol·licitar mitjançant una carta de motivació adreçada a la Coordinació del Programa, acompanyada d'una de les següents opcions:

- Contracte laboral o certificat d'empresa on apareguin els anys treballats i les tasques desenvolupades.
- Vida laboral de la persona interessada.
- Currículum Vitae que inclogui els mèrits que l'alumnat disposi: experiència laboral en l'àmbit d'estudi, publicacions, possibles estades a l'estranger, beques i ajuts obtinguts.

Criteris de selecció

Valoració de currículum i ordre d'inscripció.

Comunicació de l'admissió

El resultat de l’admissió el rebràs, de manera personalitzada, a l'adreça de correu electrònic que indiquis quan facis la inscripció. En aquest correu se t’indicarà com has de procedir per formalitzar la matrícula.

La resolució no es publica al web; les comunicacions són per correu electrònic.

Revisa la safata de correu brossa del teu correu electrònic. De vegades, els missatges poden entrar com a correu brossa.

Vols rebre més informació?